CHP adayı Muzaffer Ertürk emeklilerin sorunlarını dinledi

featured
CHP adayı Muzaffer Ertürk emeklilerin sorunlarını dinledi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP adayı Muzaffer Ertürk emeklilerin sorunlarını dinledi

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer ERTÜRK seçim çalışmaları için sahaya indi. Ertürk; emeklilerin açlığa mahkum edildiğini, böyle bir yaşamı hak etmediklerini söyledi.

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer ERTÜRK; Türkiye’de sayısı 15 milyonu geçen emeklilerin büyük bölümünün zor koşullarda yaşamaya devam ettiğini belirtti.

Ertürk; “en düşük emeklinin maaşının 10 bin TL olduğu bir durumdan bahsediyoruz. Bir emeklinin bu enflasyonist ortamda bu maaşla geçinmesi mümkün değil. Vatandaşlarımız tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi verilmesi halinde emeklilerin hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçireceğiz. Hükümetin ötelediği emeklilere belediye olarak sahip çıkacağız.

EMEKLİLER GEÇİNEMİYOR

Aldıkları maaş ile geçinemeyen emeklilerimiz merak etmeyin. Belediyenin imkanlarını rant için değil emeklilerimiz ve ihtiyacı olan vatandaşlarımız için seferber edeceğiz. Bu hükümet emeklileri sosyal yardım alan bir kitle haline getirmiş durumda. Emeklilerimiz açlık sınırının altında maaş alıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin geniş imkanları var. Bu imkanlar emeklilerimiz için seferber edilecek. Göreve geldiğimiz andan itibaren emeklilerimizi maddi ve manevi olarak destekleyeceğiz.

Emekliler bu ülkenin baş tacıdır. Yıllarca ülkenin kalkınması için gece gündüz demeden çalışmalarına rağmen kendilerine reva görülen bu hayatı hak etmediklerini düşünüyorum. Seçim çalışmasına en önemli sorunlardan biri olarak gördüğüm emeklilerle görüşmek suretiyle başlamak istedim. Gaziantep’in şehirleşme açısından çözüm bekleyen birçok sorunu var. Gaziantep’in sorunlarıyla ilgili seçim çalışmaları süresince önemli açıklamalarda bulunacağım” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP adayı Muzaffer Ertürk emeklilerin sorunlarını dinledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin