CHP heyeti MHP’yi ziyaret etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP heyeti MHP’yi ziyaret etti “GAZİANTEPSPOR BİR SİYASİ PARTİNİN ARKA BAHÇESİ OLMAMALIDIR”

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı Akif Ekici, Chp milletvekili Mehmet Şeker, il Başkanı Mehmet Gökdağ ve beraberindeki heyet MHP il başkanlığını ziyaret ederek yerel seçimlerde başarılar dilediler. İki başkan yerel seçimler sonucunda yeni başkanın bu salondan çıkacağını belirtti.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı  Akif Ekici yerel seçimlerin Gaziantep’e yaraşır bir şekilde yapılması konusunda  dileklerini iletmek amacıyla başladığı siyasi parti ziyaretlerine MHP ile devam etti. İki başkan adayının yerel seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesi dileklerini ilettiği toplantıda konuşan Ekici, Gaziantep’in sorunlarına dikkat çekti. Gaziantep spor konusunda da  görüşlerini açıklayan Ekici” Gaziantep spor bir siyasi partinin arka bahçesi olmamalıdır. Halkın kulübü olmalıdır. Bu ve buna benzer diğer konularda önümüzdeki günlerde görüşlerimizi halkımızla paylaşacağız.” dedi.

HUKUK BİTMİŞTİR

Ekici, Türkiye de hukuk bitmiş diyerek sözlerine devam etti; “ Hukuk yoksa demokrasi yoktur cumhuriyet yoktur. Hukuk yoksa insanca yaşamak yoktur. Bir taraftan çalıyorlar bir taraftan bağırıyorsunuz biz buna hiç bir şekilde anlam veremiyoruz. Bundan önceki dönemlerde de biz yaşadık; Başbakanlar yargılandı, Bakanlar yargılandı, ceza alanlar oldu. Ama utançlarından sustular boğun eğdiler. Maalesef utancını, haysiyetini kaybetmiş bir iktidarla karşı karşıyayız. Biz 30 Martta iktidar olmak için yola çıktık ama öyle bir güçle karşı karşıyayız ki tüm usulsüzlükler ve her türlü kirli yöntemi kullanmak serbest. Basın İlan Yayın Genel Müdürü AKP adayıyla kahvaltı yapıyor. Anayasa gereği tarafsız olunması gerekir ama maalesef en yetkili kişiler ikili oynuyorlar. Gaziantepli Gaziantep’te insan gibi yaşamak istiyor. Yeşil alanlarıyla, trafik sorunu olmadan, devasa meydanlarıyla, hastaneleriyle, okuluyla bir Avrupa kenti olarak yaşamak istiyor. Sanayicilerimiz hiç durmadan çalışıyor, 120 bin işçimiz çalışıyor bizler bu insanlara hizmet vermek zorundayız. Bu insanlara insan gibi yaşatmak zorundayız.  Kentsel dönüşümde insanların evlerini başına yıkıp 50 bin TL verip sonra 135 bin TL verip gel buradan ev al de böyle bir rant yok arkadaşlar. 2000 kişinin evi yıkılmış ev sahibi olan kişi sayısı 70 civarında biz CHP olarak una meydan vermeyeceğiz. İnsanımız, ülkemiz ve özellikle Gaziantep’imiz buna layık değildir.”

MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Erzin,  CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AKP ile yarış içerisinde olacağız” dedi.

ANA HEDEFİMİZ CHP DEĞİL!

Erzin, “İl başkanı olduğumuz dönemlerde gerek CHP İl başkanı Sayın Mehmet Gökdağ ile gerek Sayın CHP Gaziantep Milletvekilimiz Mehmet Şeker Beyle yakın diyaloglarımız oldu. Birbirimize karşı saygımızı ve sevgimizi kaybetmedik. Her zaman güzel bir hukukumuz ve muhabbetimiz oldu. Her ikimizin muhalefet partisi olması sebebiyle ve ana hedefte 30 Mart seçimlerinde Gaziantep Belediyesinin AKP den alınması düşüncesi sebebiyle, seçim kampanyası döneminde ana hedefimiz CHP değil, bizim CHP’yle muhalefet etme isteğimiz yok. Biz daha çok mevcut belediye başkanlarıyla ve AKP’yle bir yarış içerisinde olacağız. Biz oy oranımızın AKP den alacağımız oy oranlarıyla orantılı olacağını düşünüyoruz. Öncelikle AKP ye yoğunlaşarak AKP ye oy vermiş Türk milliyetçilerini ve ülkücülerin emanet oylarını almak daha sonrada gönlü başka yerde olup AKP ye oy veren insanları ikna edip tarafımıza çekmek olacaktır. Mevcut belediyelere ve AKP ye karşı bütün kozlarımızı sonuna kadar kullanacağız ama bunları yaparken belden aşağı vurmayacağız, saygımızı ve sevgimizi koruyacağız ve hiç kimsenin onuruyla, şerefiyle uğraşmamak kaydıyla seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sayın Akif Ekici Beye başarılar diliyorum. Kendileri, partileri ve memleketimiz içinde hayırlı olmasını temenni ediyorum. Belediye Başkan adayımız Akif Ekici beye, Milletvekilimiz Mehmet beye , il başkanımız Mehmet Gökdağ ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum”

“30 MART TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİDİR”

Türkiye gerçekten çok zor ve hassas bir süreçten geçiyor diyen CHP Milletvekili Mehmet Şeker,  “30 Mart Türkiye’nin geleceği bakımından en önemli tarihi gündür” ifadesini kullandı. . Şeker, Geçmiş çağlardan bugüne kadar Roma’dan tutun Bizans’a kadar bütün medeniyetler yolsuzluk ve rüşvetle yıkılmıştır. Hukuksuzluk ve yolsuzluk hükümetleri yerle bir etmiştir. Türkiye de maalesef yolsuzluk batağına bulaştı. Devamının geleceğini de biliyoruz o yüzden 30 Marta kadar biz siyasilere çok büyük görevler düşüyor” dedi.

Toplantıda, seçimler sonunda büyükşehir belediye başkanının bu salonda çıkacağı, AKP’nin oylarının yüzde otuzun altına ineceği başkan adayları tarafından ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP heyeti MHP’yi ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin