Mustafa Güzel, maaşını öğrencilere burs olarak verecek

featured
Mustafa Güzel, maaşını öğrencilere burs olarak verecek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa Güzel, maaşını öğrencilere burs olarak verecek

Karkamış’da CHP’nin Seçim Koordinasyon Merkezi’ne görkemli açılış

CHP Karkamış Belediye Başkan Adayı Mustafa Güzel’in Seçim Koordinasyon Merkezi’ne görkemli açılış. yüzlerce vatandaş katıldı, kurban kesilerek açıldı.

Gaziantep’in Karkamış ilçesi CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Güzel’in ilçe Merkezinde Seçim Koordinasyon Merkezi görkemli ve coşkulu bir şekilde açıldı. Güzel halka hitaben yaptığı konuşmada “Karkamış’ı mutlaka kazanacağız” dedi. Güzel miting gibi açılışa yüzlerce araç konvoyuyla geldi, projeleri ayakta alkışlandı.

Belediye başkan adayı Mustafa Güzel’in mitingleri aratmayan açılışında yaptığı konuşmasında, “Üreterek, paylaşarak, eşit, adil ve şeffaf bir anlayışla ilçemiz birlikte yönetmek için, Karkamış’da daha mutlu bir yaşam kurmak için yola çıktık” dedi. Güzel projelerini açıklayınca vatandaşlar alkış yağmuruna tuttu.

CHP Gaziantep Milletvekilleri Av Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, İl Başkanı Reis Reisoğlu, büyükşehir belediye başkan adayı Prof. Dr. Muzaffer Ertürk, CHP kadın kolları Genel Başkan yardımcısı Av. Merve Altınbaş, CHP Karkamış ilçe başkanı Metin Gögebakan, CHP eski milletvekilleri ve örgüt yöneticileri, CHP meclis üyeleri ve adayları, muhtarlar, STK’lar ve derneklerin çok sayıda temsilcisi, parti üyeleri, kadın örgütleri temsilcileri ile yüzlerce vatandaşın katıldığı açılışta, Kesilen kurbanın kanı başkan adayı Güzel’in alnına sürüldü. Kadınların büyük sayıda katılımı dikkat çekti.

GÜZEL, “DAHA MUTLU BİR YAŞAM KURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Mustafa Güzel, “İşi gücü Karkamış olan, bu güneşin altında terleyip, ekmeğini bu topraklarda kazanan, haksızlıklara, yoksulluğa, adaletsizliğe karşı dimdik duran hemşerilerim” diye başladığı konuşmasında şunları söyledi

“Tüm Örgütümüz, partililerimiz, halkımız, Kadınlar, çocuklar gelip; mücadelemize ortak olan emekçiler hoş geldiniz! İtaatin değil, liyakatin kazanması için mücadele eden, Cumhuriyetimizin koruyucusu genç kardeşlerim Sizler de hoş geldiniz, bizlere güç verdiniz, var olun. Çocuklarına yedirdiği her helal lokmayı, gözleri yaşlı izleyen; yağmurda çamurda, güneşin altında durmadan yorulmadan dünyayı yaratan eller, emekçi kardeşlerim. İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız. Sizler de hoş geldiniz. Ve tabii ki, sevgili yol arkadaşlarım. Bu ilçenin her sokağında, gelecek güzel günler için çabalayan yol arkadaşlarım sefalar getirdiniz” dedi.

BİRLİKTE YÖNETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK

CHP Karkamış adayı Mustafa Güzel konuşmasını şöyle sürdürdü; “Yüzlerce çocuğumuz yeterli gıdaya ulaşamıyor, okula aç gidip, aç dönüyor. Kadınlar iş hayatından uzaklaştırılmaya; evlere, şiddete ve yoksulluğa mahkum edilmeye çalışılıyor. Halkımızın vergileri, imtiyazlı zümrelere peşkeş çekiliyor. Onlar haksızca zenginleşirken, halk her yeni güne daha yoksul uyanıyor. İşte bizim kavgamız belediye seçimlerini kazanmaktan öte, bu adaletsiz düzeni yıkıp eşit, adil, şeffaf ve hakça bir düzen kurmak içindir. 1 Nisan sabahı, güneş doğduğunda, kazanan sadece Mustafa Güzel olmayacak. Bu bereketli toprakları, alınlarının teriyle çalışan halkımız kazanacak. Birlikte / halkçı, katılımcı, çevreci, şeffaf ve sosyal belediyecilik nasıl olur, tüm dünyaya göstereceğiz” şeklinde konuştu.

YENİ VE ŞEFFAF BİR KARKAMIŞ VAADİ

Güzel göreve getirildiği takdirde, Belediye hizmetlerinden her yurttaşımız eşit şekilde yararlanacak. Mahalle mahalle, neyin nasıl yapılacağına birlikte karar vereceğiz. Sokakların neşe ve sevinçle dolup taştığı bir Karkamış için yola çıktıklarını ifade eden Güzel konuşmasını şöyle sürdürdü;

“İlçemizde hiçbir etnik kimlik, dini inanç, mezhep, sosyal sınıf ayrımcılığa maruz kalmayacak. Katılımcı bütçe anlayışıyla Karkamışlılar, her bir kuruşunun nereye, nasıl harcanacağına kendisi karar verecek, her kuruşun hesabını sorabilecekler.

1 Nisan sabahı herkesin zaferi, herkesin bayramı olacak. Şimdi soruyorum sevgili Karkamışlı hemşehrilerimize sesleniyorum1 Nisan sabahı, doğan güneşi birlikte selamlamaya hazır mısınız? Karkamış’ın her sokağına, her caddesine, her meydanına baharı getirmeye hazır mısınız? Omuz omuza zafer türküleri söylemeye, halaylar çekip barış içinde geleceğe umutla bakmaya hazır mısınız? Ben de; yağmurda sizlerle ıslanmaya, en kötü günde bile sizlerin sesi olmaya, sevincinize de hüznünüze de ortak olmaya hazırım.” ifadelerini kullandı.

GÜZEL’DEN DİKKAT ÇEKEN PROJELER

CHP Karkamış ilçe belediye başkan adayı Mustafa Güzel göreve geldiği takdirde hayata geçireceği projeleri bir bir sıraladı. Güzel’in işte o projelerinden bazıları, Belediye başkanlık maşını öğrencilere burs olarak dağıtacak, her yıl 100’er bin fıstık ve zeytin fidesini ücretsiz çifçilere dağıtacak, Meslek Yüksek okul açılması için gerekli girişimleri sağlayacak.

DOĞAN’DAN GÜZEL’E DESTEK

Bölgede atom karınca lakabı ile bilinen Karkamış Belediye başkanı Ali Doğan açılışta seçmenlerinden Mustafa Güzel’e destek isteyerek, Karkamış değişti Nizip’de değişecek sözüm söz dedi. Belediye başkanlık maaşını yoksul öğrencilere burs olarak dağıttığını, Nizip’te göreve geldiğim takdirde yine öğrencilere burs olarak vereceğini yeniledi. Başkan Doğan’ın konuşması sık sık destek sloğanlarıyla kesildiği gözlendi.

BİR DESTEKDE ÜNAL’DAN GELDİ

Gaziantep’te iş dünyasının yanı sıra, Nizip, Karkamış ilçeleri dahil olmak üzere Barak halkı tarafından sevilen Barak Spor Başkanı Metin Ünal “Mustafa Güzel Kardeşimizi göreve getirmek için bizler sonuna kadar beraberiz. Sporcu dostu adayımız seçildiği takdirde spora ne kadar önem vereceğini biliyorum. Sizlerde de aynı desteği vermenizi istiyorum” dedi.

Mustafa Güzel, maaşını öğrencilere burs olarak verecek
Mustafa Güzel, maaşını öğrencilere burs olarak verecek

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mustafa Güzel, maaşını öğrencilere burs olarak verecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin