CHP’li Yılmazkaya, “Millî Kurtuluş Mücadelemizin 100’üncü Yılını Kutluyoruz”

featured
Sağlık Çalışanlarına Karşı Uygulanan Şiddet Hiç Olmadığı Kadar Artı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet Olarak Gaziantep’e “Gazilik” Unvanının Verilişinin 100. Yılının Gururunu ve Onurunu Yaşıyoruz

Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep’e “Gazilik” unvanının verilişinin 100. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Yılmazkaya, günün önemi vesilesiyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Bugün, Şahinbeylerin, Karayılanların, Şehitkâmillerin olduğu nice kahramanlarla birlikte Milli Kurtuluş Mücadelesinde 6317 şehit vermiş Antep’in “GAZİ” lik unvanıyla onurlandırılışının 100. yıl dönümünün gururunu ve onurunu yaşıyoruz.

Millî Kurtuluş Mücadelemizin zafere ulaşmasında önemli bir yere sahip Gaziantep’imizin “Gazilik” unvanı ile onurlandırılışının 100. yıl dönümünü vesilesiyle tüm Gaziantepli hemşerilerimi yürekten kutluyorum. Atalarımızın, ülke topraklarının bağımsızlığını elde etmesinde gösterdiği büyük fedakârlık ve mücadeleden ötürü gururlu ve mutluyuz.

Bizler millet olarak, vatanını canından üstün tutan kahraman şehitlerimizin özverilerini hiçbir zaman unutmayacağız. Birlik ve bütünlüğümüzün, yurt sevgimizin, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz ve gazilerimiz her zaman gönlümüzde yaşayacaktır.

Bu anlamda büyük özverilerde bulunan, ülkemizin birlik ve bütünlüğü uğruna büyük fedakârlık göstermiş tüm Gazilerimize de minnet ve şükran borçluyuz.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Vatan için büyük mücadeleler vermiş onurlu gazilerimizin her zaman yanındayız. Gazilerimiz arasında ayrım yapılmadan eşit bir şekilde onurlu bir yaşam sürebilmeleri adına, bütün haklarının verilmesi için Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde önemli kanunlara imza attık. Diğer partilerinde desteğiyle gazilerimiz için bu önemli düzenlenmelerin biran önce hayata geçirileceğini umut etmekteyim.

Gazi şehrimizin “Gazilik” unvanıyla onurlandırılışının 100. yılı vesilesiyle, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bağımsızlığımızı ve milli onurumuzu koruyan ve yaşatan milli mücadeledeki isimsiz kahramanları ve Antep’i ‘Gazi’likle onurlandıran, o büyük destanın aziz şehitlerini ve gazilerimizi, yaşamını ülkesine adayan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’li Yılmazkaya, “Millî Kurtuluş Mücadelemizin 100’üncü Yılını Kutluyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin