CHP’nin genç adayı dikkat çekiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin genç adayı dikkat çekiyor

Gaziantepli genç iş insanı Bilal Bozgeyik, aday adaylığı çalışmalarını kentin her noktasında sürdürürken, şehirdeki birçok noktadaki bilboardları da afişlerle donattı. Bozgeyik, bu kez de hazırladığı video kliple sosyal medyada ilgi görüyor.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili seçimleri öncesi, CHP’de Gaziantep’ten 148 isim aday adaylığı için başvuruda bulundu. Gaziantep’te aday adayları arasında genç iş insanı Bilal Bozgeyik ise çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) geçtiğimiz hafta başlayan 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı başvuruları sona erdi. CHP’de 148 isim içerisinde en dikkat çeken adaylardan birisi de Bilal Bozgeyik oldu. Bozgeyik, aday adaylığı başvurusundan itibaren alanda yaptığı aktif çalışmalarla takdir toplarken, yapılan anketlerde de ilk sıralarda çıkıyor. Bozgeyik’in aday listesine girme şansının ise yüksek olduğu belirtiliyor.

GAZİANTEP’İ AFİŞLERLE DONATTI, VİDEO KLİPLE DİKKAT ÇEKTİ

Gaziantepli genç iş insanı Bilal Bozgeyik, aday adaylığı çalışmalarını kentin her noktasında sürdürürken, şehirdeki birçok noktadaki bilboardları da afişlerle donattı. Son olarak bir video klip çalışması ile sosyal medyada dikkat çeken Bozgeyik, “Aday olmak, sıralamaya girmek önemli değil. Önemli olan Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olan bu seçimlerde elini taşın altına koymak ve Cumhuriyetimizi tekrar demokrasi ile taçlandırmaktır. Bu tarihi dönemeçte ben de bu sorumlulukla ülkemizin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nde görev almaktan onur duyuyorum. 13. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde bu seçimlerden zaferle çıkacağımızdan eminim. Tüm halkımızı da bu tarihi seçimlerde görev almaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

 BİLAL BOZGEYİK KİMDİR?

1985 yılında Gaziantep’te dünyaya gelen Bilal Bozgeyik, ilk ve orta öğretimini Gaziantep’te tamamladı. Liseyi hayat boyu öğrenme ile dışarıdan Açık Öğretimden bitirdi.

1999 yılında iş hayatına atılan Bozgeyik, 1999-2009 yılları arasında çeşitli sektörlerde işçi olarak çalıştı. 2009-2014 yılları arasında temizlik personeli ve şoförlük yaptı. (EFE1 Temizlik Ltd. Şti.)

2014 yılında Tepe Kurumsal A.Ş.’yi kuran Bozgeyik, halen Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir. Grup şirketleriyle beraber (HAYAL TEMİZLİK GIDA TEKSTİL AMBALAJ İTH. İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. / EZO GELİN ÇİFTLİĞİ GIDA ET VE SÜT ÜRÜNLERİ A.Ş. / KONSEY_AJANS GAZETE TELEVİZYON REKLAM VE YAYINCILIK A.Ş. / TEPE GROSS GIDA E-TİCARET TOPTAN VE PERAKENDE PAZARLAMA A.Ş. / TEPE HİJYEN KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. /  TEPE SELÜLOZ KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ) Bozgeyik Holding çatısı altında faaliyetlerine devam etmektedir.

Temizlik malzemeleri alanında ‘Üretmezsek Yok Oluruz’ ilkesine İstinaden İstanbul’da kağıt ve tuvalet kağıtları üretimi üzerine kağıt fabrikası, Ankara’da deterjan, dezenfektan kimyasalları üretimi olmak üzere deterjan fabrikası açarak ülke ekonomisine katkıda bulunmaya ve istihdam sağlamaya devam ediyor.

Bilal Bozgeyik, evli ve Eylül Hilal ile Hayal Nefes adında iki kız çocuğu babasıdır.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

CHP'nin genç adayı dikkat çekiyor

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’nin genç adayı dikkat çekiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin