CHP’nin  il başkanlarından Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması

featured
CHP'nin  il başkanlarından Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin  il başkanlarından Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması

CHP’nin 55 il başkanı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na 38. Kurultayda delegeleri temsilen destek vereceklerini açıkladı.

4-5 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek CHP 38. Kurultayına günler kala 55 il başkanı, Kılıçdaroğlu’na desteğini açıkladı. Ankara’ya gelen 55 il başkanından 34’ü parti genel merkezinde ortak bildiri yayınladı. Bildiriyi okuyan CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, yaptığı konuşmada, CHP 38. Kurultayda Kılıçdaroğlu’nun toplanan imzalar ve yapılan görüşmeler çerçevesinde yaklaşık 900 delege ile seçileceğini ön gördüklerini söyledi.

Erkol, yenilenen CHP örgütlerinin Kılıçdaroğlu ile iktidara yürüyeceğini belirtti. Cumhuriyetin ikinci yüz yılında Türkiye’yi 38. Kurultayda çıkacak iradenin yöneteceğini belirten Erkol, “Cumhuriyet Halk Partisi; altı okunda ifadesini bulan ilkeleri benimsemiş kadrolara sahiptir. Programında da belirtildiği gibi sol bir partidir ve sosyal demokrasinin evrensel ilkelerinin ışığında mücadelesini sürdürecektir” dedi.
Parti iç hukukunun CHP örgütlerinin iradesi ve önerileri doğrultusunda tüzük kurultayıyla beraber yenileceğini Kılıçdaroğlu’nun açıkça ifade ettiğini hatırlatan Erkol, “İl başkanları olarak önümüzdeki birinci hedef; 2019’da olduğu gibi Genel Başkanımızın önderliğinde görevlerini başarıyla sürdüren ve sosyal belediyeciliği başarı ile temsil eden yerel yönetici sayımızı artırmak ve hizmetlerimizi ülkenin her noktasına yaygınlaştırmaktır” diye konuştu.

CHP’nin kurultayın ardından daha da güçleneceğini dile getiren Erkol, 81 il başkanı ve il örgütlerinin birleşerek ve güçlenerek kurultaydan çıkacağını aktardı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’nin  il başkanlarından Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin