ÇOK OKUYAN ALTINI KAPTI!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇOK OKUYAN ALTINI KAPTI!Tiyekli Köyü’nde en çok kitap okuyan çocuk Şahinbey Uğur Turan’dan altını kapacak. Yılsonuna kadar en çok kitap okuyana altın, karnesi beş olanlara hediye sözü veren Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan Tiyekli köyündeki çocuklara okumaları için kitap dağıttı.

Şahinbey Kaymakamı Ugur Turan, Tiyekli Köyü’nde çocuklarla bir araya geldi. Çocuklardan karneleri hakkında bilgi alan Turan, “Köy muhtarına talimat vererek, yılsonunda tekrar geleceğim. En çok kitap okuyan bir kız, bir erkek öğrenciye altın, karnesi beş olanlara hediye vereceğim” dedi.

Şahinbey Kaymakamı Ugur Turan, köy çocuklarıyla bir araya gelerek, onlarla misket oynadı, onları okumaya teşvik ederek “Altın” sözü verdi.

Köy çocuklarıyla sohbet ederek, “Gelecekte okuyup ne olmak istersiniz” diyen Şahinbey Kaymakamı Ugur Turan, Karayılan ve Şahinbey’in hikayelerini içeren kikapları dağıttı.

Kaymakam Ugur Turan, yaptığı açıklamada, “Hepinize derslerinizde başarılar diliyorum. Şahinbey’in kitabını okuyanlar daha sonra Karayılan’ın kitabını oyunlarla değişim yapsınlar, hepsiniz iki kutabıda okumuş olursunuz. Bu kitapları ya kendi kütüphenelerinizde, yada okulunuzun kütüphanesinde muhafaza edin. Sizden çok kitap okumanızı istiyorum. Tekrar geldiğimde en çok kitap okuyanın kim olduğunu muhtara soracağım. Bir kız, bir ekek öğrenciden en çok kitap okuyanları Altın vererek ödüllendireceğim” şeklinde konuştu.

Narkoz Haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÇOK OKUYAN ALTINI KAPTI!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin