Cumhuriyetin 100. Yılı, Şehitkamil’de coşkuyla kutlandı

featured
Gaziantep Haberler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyetin 100. Yılı, Şehitkamil’de coşkuyla kutlandı

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümü, Şehitkamil’de büyük heyecan, gurur ve coşkuyla kutlandı. Şehitkamil Meydanı ve Korusu’ndaki kutlamada konuşan Başkan Fadıloğlu, “Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Nice yüzyıllarda bu ülke payidar kalacak” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen program, Türk Bayrağı ile süslenen araçların konvoy halinde Şehitkamil Meydanı ve Korusu’na hareketi ile başladı. Binlerce kişinin bir araya geldiği kutlama adresinde büyük heyecan, gurur ve coşku yaşandı. Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümüne özel havai fişek gösterisi, büyük beğeni topladı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Ceyda Gürsel, Serkan Özatıcı, Fatih Ermeydan da halkın coşkusuna ortak oldu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşa karanfil armağan etti ve isteyen herkesle hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÇOK COŞKULU BİR ETKİNLİKTE HEP BİRLİKTEYİZ

Programda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle bu coşkunuzdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Aslında çok daha coşkulu konserlerle beraber bir kutlama gerçekleştirmek istiyorduk. Ama diğer tarafta Gazze’de masum çocukların, annelerin, insanların öldürüldüğü bir noktada bizim dengeli bir şekilde bu kutlamayı yapmamız gerekiyordu. Çok şükür sizlerin desteğiyle bugün çok coşkulu bir etkinlikte hep birlikteyiz. Ben tekrar tekrar katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nice yüzyıllarda bu ülke payidar kalacak. Hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum, kalın sağlıcakla.”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu ise D.T. Şehitkamil Sahnesi’nde gerçekleştirildi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhuriyetin 100. Yılı, Şehitkamil’de coşkuyla kutlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin