Damak Tutkunlarının yeni adresi “DERYA KURUYEMİŞ”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Damak Tutkunlarının yeni adresi “DERYA KURUYEMİŞ”

Kısa bir süre önce Akkent Mahallesi 400 Nolu Cadde üzerinde hizmet vermeye başlayan Derya Kuruyemiş müşterilerinin gönlünde adeta taht kurdu. Son derece hijyenik ve bir o kadar ekonomik fiyatları ile birbirinden leziz ürün çeşitlerini damak tutkunlarının beğenisine sunan Derya Kuruyemiş, yine Gaziantep yöresine ait kurutmalık çeşitleri ile de özellikle ev hanımlarının vazgeçilmezi haline dönüştü. Gaziantep Haber

DERYA KURUYEMİŞ’TE YOK YOK…
Akkent Mahallesi’nde bulunan Şahinbey Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi yanında yaklaşık 6 ay kadar önce hizmete açılan Derya Kuruyemiş ve Şekerleme müşterilerinden tam not alıyor. Ürünlerinde hijyene son derece dikkat eden firmada kuruyemiş ve şekerleme adına A’danZ’ye bir çok ürün çeşidi bulunuyor.

BİRBİRİNDEN LEZİZ ÜRÜNLER DERYA KURUYEMİŞ’TE
Aynı zamanda Gaziantep’in kuruyemiş ve şekerleme sektöründeki dev isimlerinden Göral‘ın da satış bayiliğini üstlenen Derya Kuruyemiş, güler yüzlü personeli ve zengin ürün yelpazesi ile müşterilerinden büyük beğeni görüyor.

‘LEZZETİNDE MUTLULUK VAR’
‘Lezzetinde Mutluluk Var’ sloganı ile kuruyemiş ve şekerleme sektörüne iddialı adım atan Derya Kuruyemiş ve Şekerleme işletme Sahibi Derya Karakuzulu gazetemize açıklamalarda bulundu. Ürünlerinde tazeliğe önem verdiklerini ve mümkün olmadıkça teşhir ürünlerinden satış yapmadıklarını söylenen Karakuzulu şunları söyledi;

DERYA KURUYEMİŞ’E MUTLAKA UĞRAYIN
“Yaklaşık 6 ay kadar önce satış yapmaya başladığımız iş yerimizde müşterilerimizin ilgisi bir hayli yüksek. Her fırsatta bizlerden duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. Onların bu ilgisi karşısında bizlerde en iyiyi yapmak için büyük gayret gösteriyoruz. Şekerlemeden, kuruyemişe, kurutmalık çeşitlerinden, kahve çeşitlerine yine çikolata çeşitlerimizden bir çok bitki çaylarına kadar bünyemizde pek çok ürün mevcut. Daha sayamadığımız çeşitlerimizi görmeleri için tüm Gaziantep Halkını Derya Kuruyemiş ve Şekerlemeye bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Damak Tutkunlarının yeni adresi "DERYA KURUYEMİŞ"

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Damak Tutkunlarının yeni adresi “DERYA KURUYEMİŞ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin