Deniz Harp Akademisi heyeti OSB’yi ziyaret etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deniz Harp Akademisi Komutanı Tuğamiral Tayyar Ertem ve Deniz Harp Okulu Müdavimleri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken´i ziyaret etti.

Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan brifinge OSB Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken ve GAOSB Bölge Müdürü M. Özer Özcan katıldı. Başkan Köken; OSB tanıtım filminin izletilmesinin ardından, Deniz Harp Akademisinin öğrencilerinin soru yağmuruna tutuldu.

Gaziantep´teki Sanayinin gelişimine vesile olan başarı sırlarından ve Gaziantep OSB´ den bahseden Köken: ` Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi´nin, sanayisinin ve sanayicisinin başarısı hep beraber ve beklentisiz çalışmanın ürünüdür. `Çoğu üretim ve pazarlama alanında Dünya devleri arasındayız ´dedi. `Tasarruf´, sanayicinin şah damarıdır ve büyük işlerin arkasındaki en kuvvetli etkendir´ diyen Köken; Türkiye ve Dünya´da vazgeçilmez bir OSB olma yolunda hızla ilerliyoruz. Bu mutluluğumuzu her geçen gün Gaziantepliler ve değerli sanayicilerimizle birlikte yaşıyor olmanın en büyük gurur olduğunu sözlerine ekledi.

Sunumdan ve dolayısıyla üreten ve işleyen Gaziantep Sanayisinden çok etkilenen Sayın Ertem Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetimini İstanbul Deniz Harp akademisine davet ederek ortak platforma buluşmayı ve sanayi ile işbirliği içerisinde olmayı teklif etti.

OSB´deki brifing sonrasında Tuğamiral Tayyar Ertem, Deniz Harp Okulu adına bir plaketi GAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken´e takdim ederken; GAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Köken ise; Tuğamiral Tayyar Ertem´e Gaziantep el işçiliği hediye armağan etti.

gso-deniz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Deniz Harp Akademisi heyeti OSB’yi ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin