Depremde hayatını kaybeden Oğulcan Dinç hatırasına kamp düzenlendi

featured
Depremde hayatını kaybeden Oğulcan Dinç hatırasına kamp düzenlendi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Depremde hayatını kaybeden Oğulcan Dinç hatırasına kamp düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi İle Şahinbey Belediyesi İşbirliğinde düzenlenen 6 şubat Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden mezunları Merhum Oğulcan Dinç hatırasına yapılan kamp sona erdi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Özdal ,  “Şahinbey Belediyesi’nin desteğiyle düzenlediğimiz kampımızda Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi öğrencileri ile bir arada deneyimlerini paylaşan öğrencilerimiz kıymetli anılar biriktirdi” diyerek depremde hayatını kaybeden Oğulcan Dinç’i unutmayacaklarını belirtti.

Özdal: “Oğulcan’ın ailesini de ağırladık ve sohbet etme imkanı bulduk. Oğulcan örnek bir evlat örnek bir kardeş örnek bir sporcu örnek bir öğrenci idi. Her öğrencimiz ve mezunumuz bizim için çok kıymetli.  Oğulcan ve ailesi her daim sevgiyle hatırlanacak ve özlemle anılacak. Oğulcan Dinç’in ablası Gizem Dinç için  böyle güzel bir program düzenleyen Spor Bilimleri Fakültesi değerli meslektaşlarıma, öğrencilerimize ve Şahinbey Belediyesine teşekkür ederim. Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Burak Çilesiz ve tüm Şahinbey Belediyesine katkı ve destekleri için minnettarız” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Depremde hayatını kaybeden Oğulcan Dinç hatırasına kamp düzenlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin