Depremden yaralı kurtuldu, 9 ay sonra kazada öldü

featured
Depremden yaralı kurtuldu, 9 ay sonra kazada öldü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Depremden yaralı kurtuldu, 9 ay sonra kazada öldü

Kahramanmaraş depreminde enkazdan yaralı olarak çıkarılan ve çocuklarıyla birlikte Aksaray’a yerleşen yaşlı kadın, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Hasas Mahallesi Mithat Gürsoy Caddesi Caddesi’nde bulunan Fatma Mithat Gürsoy Ortaokulu önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasas Mahallesi istikametinden Çiftlik Mahallesi istikametine giden Yaşar Özer Y. (22) idaresindeki 68 ADV 745 plakalı otomobil markette alışveriş yaptıktan sonra yolun karşısına geçmek isteyen Saadet Ataç’a (76) çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın kaputunun üzerine çıkan ve daha sonra yere düşerek metrelerce sürüklenen kadın ağır yaralanırken marketten aldığı ürünler yola savruldu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı yaşlı kadın ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaşlı kadın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Asrın felaketinde enkaz altından yaralı çıkarılmıştı

Kazanın ardından canlandırma ünitesinde tedavi altına alınan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Saadet Ataç’ın depremzede olduğu öğrenildi. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalan kadının, oğlu tarafından enkaz altından çıkarıldığı ve tedavisinin ardından oğlu ve kızı ile Aksaray’a yerleştiği öğrenildi.
Yaşlı kadının ailesi 9 ay sonra annelerinin ikinci acısını yaşadı. Olay yerin gelen yaşlı kadının kızı, sürücünün yakınlarıyla tartıştı.

Ehliyetsiz olduğu tespit edilen sürücü gözaltına alındı

Olay yerine gelen polis ekiplerinin sorgusunda ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücü Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Ehliyetsiz sürücü Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde yapılan sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Depremden yaralı kurtuldu, 9 ay sonra kazada öldü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin