Dermatoloji (Cildiye) Uzm. Dr. Mehmet Uzun Medical Point’te.

featured
Dermatoloji (Cildiye) Uzm. Dr. Mehmet Uzun Medical Point’te.
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dermatoloji (Cildiye) Uzm. Dr. Mehmet Uzun Medical Point’te.

Medical Point Gaziantep Hastanesi Dermatoloji kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu bağlamda, Dermatoloji (Cildiye) Uzm. Dr. Mehmet Uzun hastanede hasta kabulüne başlamıştır.

Dermatoloji (Cildiye) Uzm. Dr. Mehmet Uzun Kimdir?

Dermatoloji Uzmanı Doktor Mehmet Uzun, 2014 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Uzmanlık eğitimini ise, 2019 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi’nde tamamladı.

Türkiye’nin birçok yerinde görev yapan Dermatoloji Uzm. Dr. Mehmet Uzun, sırasıyla, 2019 ile 2020 yılları arasında Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 2020 ile 2021 yılları arasında Şanlıurfa Mehmet Akif inan Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ve son olarak da 2021 ile 2022 yıllarında İslahiye Devlet Hastanesi’nde Dermatoloji Uzmanı olarak görev yaptı.

Birçok bilimsel araştırma ve yayını literatürde yer alan Medical Point Gaziantep Hastanesi Dermatoloji Uzm. Dr. Mehmet Uzun’un, 2018 yılında 11.Türk Dermatoloji Derneği Kış Okulu’nda gerçekleştirilen en iyi sözlü olgu sunum ödülü bulunmaktadır.

Uzm. Dr. Mehmet Uzun’un ilgi alanları; Mantar Hastalıkları, Akne, Siğil, Ürtiker (Kurdeşen), Kaşıntı, Saç Hastalıkları, Deri Kanserleri, Alerjik Hastalıklar, Ter Hastalıkları, Tırnak Hastalıkları, Ağız içi yaralar, dil hastalıkları ile  kozmetik sorunlara ait tanı ve tedavi yöntemleri olarak açıklanmaktadır. Dermatoloji Kliniğinde uygulanan tedavi yöntemleri ise; Kriyoterapi (soğuk gaz uygulama), Koter (yakma), Dikişle ben ve kist alımı, Kısmi tırnak çekimi (Ağrısız batan kısmın çekimi), Tırnak ipi uygulaması, Botoks, Dolgu, Gençlik Aşısı, Somon DNA, PRP ve Mezoterapi olarak öne çıkmaktadır.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dermatoloji (Cildiye) Uzm. Dr. Mehmet Uzun Medical Point’te.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin