Devlet Bahçeli Twitter hesabından ülkücüleri uyardı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP lideri Devlet Bahçeli Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Hacettepe Üniversitesi’nde meydana gelen olayları değerlendirerek Karaman’da meydana gelen çocuk istismarını lanetledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kişisel sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
Bahçeli “Milliyetçi-Ülkücü Hareket provokasyonlara gelmeyecek, taşkınlıklara izin vermeyecek, sonuçsuz kavgaların tarafı olmayacaktır. İkazım nettir” ifadelerini kullandı.
İşte Bahçeli’nin twitter hesabından yaptığı açıklama:
-Türkiye iç yaralayıcı, yürek burkucu ağır bir şiddet ve istikrarsızlık girdabında. Terör canımızı alıyor, huzursuzluğumuzu artırıyor.
-Her gün ciğerimiz yanıyor, evlere ateş düşüyor. Terörizmin hain ve kanlı yüzü masumları, tertemiz Vatan evlatlarını hedef alıyor.
-Doğu ve Güneydoğuda sahnelenen alçak saldırılar telafi ve tamir edilmesi çok zor tahribat ve kayıplara neden oluyor ve de bizleri kahrediyor
-Sur, Cizre, Nusaybin, İdil derken; PKK’nın üniversitelerde de konuşlandığını, eğitim hayatını terörize ettiğini görüyor ve şahit oluyoruz.
-Diyorlar ki, üniversitelerde karşıt görüşlü öğrencilerin çatışması var. Bu iddiada bulunanlar halt etmiş, deyim yerindeyse çuvallamıştır.
-Özellikle ifade ediyorum ki, üniversitelerde siyasi ve ideolojik gerilim değil, PKK’nın hain eylemi vardır ve tüm yönleriyle de sabittir.
-Hacettepe Üniversitesi’ndeki üzücü hadiseleri yakından takip ediyorum. Bölücü mihrakların ve destekçilerinin kirli niyetlerini görüyorum.
-Öğretim gibi bir derdi olmayan, ilim ve irfan gibi bir arayışı bulunmayan PKK’lılar öğrencilerimize saldırıyor, sataşıyor, kan döküyor.
-Buradan hükümeti, YÖK’ü, üniversite yönetimlerini uyarıyorum: Muhakkak surette üniversitelerde güvenlik sağlanmalı, asayiş temin edilmelidir
-Öğretim hayatına musallat olmuş teröristler ayıklanmalı, haklarında hukuki işlem başlatılmalı ve hiçbirisi üniversitelere sokulmamalıdır.
-Milliyetçi-Ülkücü Hareket provokasyonlara gelmeyecek, taşkınlıklara izin vermeyecek, sonuçsuz kavgaların tarafı olmayacaktır. İkazım nettir.
-Kim yangına körükle giderse, haksız ve mesnetsiz bir mücadelenin içinde veya bir tarafında olursa buna iyi gözle bakmayız, hoş karşılamayız.
-Herkes ayağını denk alsın: Hiçbir Milliyetçi-Ülkücü kardeşim sahipsiz değildir. Bizim feda edecek, vazgeçecek tek evladımız da yoktur.
-Üniversitelerde sükûnet sağlanmadan, yıkımdan ve kandan nemalanan odaklar temizlenmeden istikrar ve huzur hayaldir.
-Türk gençliğini tutuşturacak bir kıvılcım Türkiye’yi baştan ayağa yakacaktır. Bunun ibretlik misalleri geçmişte yaşanmıştır.
-Gözümüz kulağımız vatanın bekası için fedakarlık yapan kardeşlerimizde, huzur içinde okumak isteyen evlatlarımızdadır.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Devlet Bahçeli Twitter hesabından ülkücüleri uyardı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin