Dilek Özdemir, “Hizmet yarışında bizde varız dedik, yola çıktık”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilek Özdemir, “Hizmet yarışında bizde varız dedik, yola çıktık”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Dilek Özdemir, aynı zamanda üyesi olduğu Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine Sırakaya ve yönetimini ziyaret etti.

Sırakaya, AK Parti Milletvekili Aday Adayı olarak ülkeyi yönetmeye talip olan Özdemir’i medeni cesaretinden dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

Başkan Sırakaya, Kadın aday adaylarının listeye girmeleri için desteklediklerini ve üyelerinin de aday adayı olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Özdemir, “Kadın taraftarlarımız ile yıl içinde çok başarılı çalışmalara birlikte imza attık. Şehrimizin takımlarına gücümüz yettiğince destek vermeye çalıştık. Başkanımız Mezine hanımında katkılarıyla farklı renklerin buluştuğu üyesi olduğum Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği üyelerinin çıktığım bu kutlu yolda göstermiş oldukları desteğe çok teşekkür ederim. Hizmet yarışı en güzel yarışlardan. Bende gönül verdiğim partim AK Partiden Gaziantep Milletvekili Aday Adayı oldum. Uzun yıllar AK Parti Kadın Kollarında görev alarak siyaset alanında çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve teşkilatımızın teveccühü ile listede olmaktan onur ve şeref duyarım. Diğer üyelerimize de başarılar diliyorum. Kadınlarımızı siyasette görmek güzel ne onur verici” dedi.

DİLEK ÖZDEMİR KİMDİR?

1978 Gaziantep Doğumlu Eğitimci Evli İki kız Annesidir. Büyük Umutlar Anaokulu Sahibi olan Özdemir,

13 yıldır aktif siyasetçi Ak Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Komisyon Üyesi olarak görevini yürütmektedir. 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri için AK Parti Milletvekili Aday Adayı oldu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

Dilek Özdemir, “Hizmet yarışında bizde varız dedik, yola çıktık”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dilek Özdemir, “Hizmet yarışında bizde varız dedik, yola çıktık”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin