Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Üyelerinden, 3 ayrı partiden 3 kadın aday adayı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Üyelerinden, 3 ayrı partiden 3 kadın aday adayı

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği üyesi 3 kadın farklı siyasi partilerden milletvekili aday adayı oldu.

Gaziantep’te sportif alanda tribünlerde farklılık yaratan, ailelerin ve kadınların tribünlerde daha fazla yer alması kapsamında faaliyetlerde bulunan ve başarılı projelere imza atan Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği üyesi kadınlar siyasette önemli adımlar atmaya başladı.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Dilek Özdemir, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Sema Albayram, CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Sibel Gürsel, Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği üyesi olarak adaylık başvurusunda bulundu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Dilek Özdemir, İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Sema Albayram, CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Sibel Gürsel listeye girmesi yönünde kadın taraftarlardan yoğun destek görüyor.

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine Sırakaya; her alanda olduğu gibi kadınların siyasi alan içerisinde daha fazla yer alması gerektiğini, kadın taraftarlar olarak aday adaylığı başvurusunda bulunan tüm kadın üyeleri desteklediklerini söyledi.

KADIN ADAYLARIN SEÇİLEBİLECEK SIRALARDA OLMASINI ARZU EDİYORUZ

5 Aralık Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının veriliş yıldönümünde: “2023 Yılının seçilen kadınlar yılı olması gerekiyor” diyerek basın açıklaması yapan başkan Sırakaya, “Farklı partilerden aday adayı olan üyelerimizi kutluyorum. Derneğimizin üyesi olan kadın aday adaylarımız ve diğer kadın aday adayları umarım listelerde seçilebilecek yerden aday olma şansını yakalar. Partiler seçilecek yere kadın adayları koymalı. Bende eski MHP Milletvekili Adayı olarak kadınlarımızın şehrimizi temsil noktasında seçilebilecek sırada olmalarını önemsiyorum. Uzun yıllar siyaset yapan ve farklı STK’larda görev alan bir kadın olarak derneğimiz üyesi olan ve 4 farklı partiden aday adayı kadınlarımıza başarılar diliyorum. Üyemiz olsun olmasın kadın aday adaylarımızı destekliyoruz” dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Dilek Özdemir, İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Sema Albayram, CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Sibel Gürsel’de siyaset üstü bir güç olarak bir arada olmaktan onur duyduklarını ve gönül verdikleri partilerden Gaziantep Milletvekili olmak istediklerini dile getirdi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Üyelerinden, 3 ayrı partiden 3 kadın aday adayı

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
3
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Üyelerinden, 3 ayrı partiden 3 kadın aday adayı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin