Din görevlilerinden,  ABD Büyükelçiliği önünde bebek tabutlu eylem

featured
Din görevlilerinden,  ABD Büyükelçiliği önünde bebek tabutlu eylem
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Din görevlilerinden,  ABD Büyükelçiliği önünde bebek tabutlu eylem

Din görevlileri, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Blinken’ın Ankara’ya gelmesini ve İsrail’in Gazze’ye saldırılarını büyükelçilik önünde protesto etti.

Yüzlerce din görevlisi ile Memur-Sen üyeleri, ABD Büyükelçiliği önünde Blinken’in Ankara’ya gelmesini ve İsrail’in Gazze’ye saldırıları protesto etti. Grup adına konuşma yapan Ali Yıldız Güven, İsrail’in eninde sonunda yıkılacağını söyledi.

Çocuk ve hasta ayırt etmeden sivilleri öldüren İsrail’in insanlık onurunu da katlettiğini belirten Güven, soykırıma ve Hamas’a destek olmak için burada olduklarını kaydetti.

ABD ve Avrupa Birliği (AB) güdümündeki İsrail’in bir an önce saldırılara son vermesi gerektiğine dikkati çekin Güven, “Akif’in tek dişi kalmış canavar olarak tesmiye ettiği vahşi soykırımcı Batı, milyonlarca Müslümanın katlinden sorumludur. Irak’ta, Bosna’da, Afganistan’da, Suriye’de, Anadolu’da, Afrika’da, Amerika kıtasında vahşi soykırımlar yaptılar. Müslümanların kanını dökmeye doymayanlar bugün de Gazze’de soykırım yapıyor” diye konuştu.

Bütün kötülüklerin arkasında ABD olduğunu vurgulayan Güven, “Gazze’de yaşanan soykırımda kullanılan silahları veren de ABD. Medya tekeliyle mazlumun sesini kısan, zalimin propagandasını yapan, soykırımı gizlemek için medya gücünü seferber eden de ABD” ifadelerini kullandı.

Gazze’ye son 27 gün içerisinde 18 bin ton bomba olduğunu dile getiren Güven, “4 bin çocuk katledildi. 2 bin 500’ü kadın olmak üzere 9 bin Filistinli masum öldürüldü. 23 bin kişi yaralandı. Binlerce kişi de kayıp veya enkaz altında. Ama İslam Dünyası istisnalar dışında sessiz. Sadra şifa bir ses yok. Güney Amerika’dan İsrail’le ilişkisini kesen ülkeler var ama İslam dünyasında çıt yok” ifadelerine yer verdi.
Grup açıklamanın ardından ellerindeki bebek tabutlarını yere fırlattı.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Din görevlilerinden,  ABD Büyükelçiliği önünde bebek tabutlu eylem

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin