Diyabet ( Şeker Hastalığı) Nedir? Diyabet Tedavi edilir mi?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyabet ( Şeker Hastalığı) Nedir? Diyabet Tedavi edilir mi?

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Endokrinoloji ve Metobolizma Hastalıkları Prof. Dr. Mehmet Baştemir, Mezine Sırakaya’nın hazırlayım sunduğu instagram canlı yayın programı “Sağlıklı Sohbetler” programına konuk oldu.

Diyabet nedir ? Diyabet tanısı nasıl koyulur ? Diyabet ailesel midir ? Beslenmenin diyabetle bir ilişkisi var mıdır ? Egzersizin diyabetle ilişkisi var mıdır ? Diyabet tedavi edilebilir bir hastalık mıdır ? Ve tamamen düzelir mi ? Diyabet tedavisinde dikkat etmemiz gereken husular nelerdir ? Diyabet hastası nasıl beslenmelidir ? Diyabet önlenebilir bir hastalık mıdır ? Diyabet vücudun diğer organlarını olumsuz etkiler mi ? Diyabetik hastaların kanser riski var mıdır ? Diyabet tedavisinde insülinin yeri var mıdır ? Ve diyabet tedavisinde insülin kullanmak doğru mudur ? Diyabetin kaç tipi vardır ve bunlar nelerdir ? Diyabetik hasta komaya girer mi ? Diyabetli hasta yaşamını nasıl uzatabilir ? Diyabet kısırlık yapar mı ? Diyabetli bir hasta gebe kalabilir mi ? Diyabet tedavisinde cerrahinin yeri var mıdır?

Tüm bu soruların yanıtı programımızda.. İzlemek için tıklayın!

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

NARKOZ HABER ÖZEL

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Diyabet ( Şeker Hastalığı) Nedir? Diyabet Tedavi edilir mi?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin