Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Uçuk, Tunus’ta düzenlenen yarışmada jüri olarak görev aldı

featured
Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Uçuk, Tunus'ta düzenlenen yarışmada jüri olarak görev aldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Uçuk, Tunus’ta düzenlenen yarışmada jüri olarak görev aldı

Tunus Krallığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Tunus Krallığı Mutfak Festivali’nde Gaziantep Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Uçuk, Türkiye’yi ve Gaziantep’i temsil etti.

Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Uçuk, Tunus’un Yasmine Hammamet şehrinde düzenlenen yarışmalarda 4 farklı kategoride uluslararası jüri olarak görev aldı.

İtalya, Rusya, Ürdün, Fas, Tunus, Cezayir, Mısır gibi birçok ülkeden katılan yarışmacıların; ana yemek, display, tatlı, pizza gibi çeşitli kategorilerde kıyasıya yarıştığı yarışmalar, iki gün boyunca devam etti.

Festival’e Ürdün Büyükelçisi ve Rusya’nın Tunus Sefiri katılım göstererek uluslararası katılımcılara başarı dileklerini, jürilere teşekkürlerini ilettiler. ISRA Mutfak Sanatları Birliği Koordinatörü Mohamed Chouai tarafından ISRA Legale’si takdim edilen Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Uçuk, 2024 yılının Nisan ayında Fas’ta düzenlenecek festivale davet edildi.

Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Uçuk: “Ülkemizi bu tür geniş katılımlı uluslararası yarışmalarda jüri üyesi olarak temsil etmek gerçekten mutluluk verici. Ülkemizde de bu tür farklı kültürleri bir araya getirecek etkinlikleri yapabilmek dileği ile Tunus’tan birçok kazanım ile ayrılacağımız için mutluyum.” dedi.

Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Bay: “Öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin gelişimlerini, ülkemizin uluslararası platformlarda temsil edilmesini çok önemsiyoruz. Bu tür festivaller kültürler arası etkileşim, dolayısıyla gastrodiplomasi faaliyetlerine büyük katkı sağlamaktadır. Bundan sonra da bu tür etkinliklerde yer almaya devam edeceğiz. Tunus’ta bizleri temsil eden Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Uçuk hocamıza emekleri için teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Uçuk, Tunus'ta düzenlenen yarışmada jüri olarak görev aldı
Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Uçuk, Tunus’ta düzenlenen yarışmada jüri olarak görev aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin