Dubai Gulfood 2024’te Gözler Beşler Makarna’da

featured
Dubai Gulfood 2024’te Gözler Beşler Makarna'da
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dubai Gulfood 2024’te Gözler Beşler Makarna’da

Dubai’de gerçekleştirilen Uluslararası Dubai Gulfood 2024 Yiyecek İçecek Fuarına katılan Beşler Makarna fuarın en fazla ziyaretçi alan stanttı olma özelliğiyle dikkat çekerken farın başarılı geçtiğini ifade eden Beşler Makarna Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Çakmak Türkiye’nin makarna üretiminde lider ülkeler arasında olduğunu ifade etti.

Günlük 300 ton olan üretim kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük makarna üreticileri arasında yer alan Beşler Makarna üretiminin yanı sıra istihdamıyla da ülke ekonomisine büyük katkılar sağlarken ihracatın arttırılması yönündeki çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Uluslararası fuarlarda Türkiye’yi başarıyla temsil eden Beşler Makarna son olarak Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Yiyecek İçecek Fuarında yenilikçi ürünleri ve standıyla büyük ilgi gördü. Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Beşler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Çakmak “Her yıl olduğu gibi bu yılda dünyanın neresinde olursa olsun uluslararası gıda fuarlarına katılarak bir yandan ürünlerimizi tanıtırken diğer yandan sektörümüzde meydana gelen yenilikleri de yakından takip etme şansı yakalıyoruz. Bu yıl Dubai Gulfood 2024 gıda fuarında da standımıza yoğun ilgi gördük. Dünyanın dört bir yanından fuara gelen alım heyetleri yenilikçi ürünlerimizi tanıma imkânı buldu” dedi.

Üretimin Yüzde 95’ini ihraç ediyoruz

Beşler makarnanın üretiminin %95’ini ihraç ettiğini ifade eden Abdullah Çakmak “Beşler Makarna Amerika, Avrupa, Uzakdoğu, Ortadoğu ve Afrika’daki yaklaşık 80’in üzerinde ülkeye önemli ölçüde ihracat gerçekleştirilmektedir. Beşler Makarna, Birleşmiş Milletler Gıda Programı’nın ve Kızılhaç gibi yardım kuruluşlarının gıda tedarikçileri arasında yer almaktadır. Beşler Makarna özellikle katma değeri yüksek olan ürün üretmektedir. Türkiye’de ilk kez kutulu makarna üretimini beşler makarna gerçekleştirmiştir. Ayrıca Türkiye’de Glutensiz Makarna üretimi gerçekleştiren ve bu projeyi bir sosyal sorumluluk projesi olarak devam ettiren tek yerli firma Beşler Makarnadır” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dubai Gulfood 2024’te Gözler Beşler Makarna’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin