“Dur” ihtarına uymayan lüks araç, trafik polisine çarpıp kaçtı

featured
“Dur” ihtarına uymayan lüks araç, trafik polisine çarpıp kaçtı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Dur” ihtarına uymayan lüks araç, trafik polisine çarpıp kaçtı

Gaziantep Sani Konukoğlu Bulvarı üzerinde güvenlik önlemi alan Gaziantep Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sırasında lüks araç “Dur” ihtarına uymayarak polis memuru E. G.’ye çarparak olay yerinden kaçtı.

Olay, 05. 11.2023 günü Saat: 02:30 sıralarında Gaziantep Trafik Denetleme Şube Trafik ekibinin Mücahitler Mahallesi Sani Konukoğlu Bulvarı üzerinde, belediye sulama aracının karıştığı bir kazadan dolayı yola mazot döküldüğü ve temizleme ekibinin güvenliğini sağlamak amacıyla çevrede güvenlik önlemi almalarının hemen sonrasında meydana geldi.

Yolda mazot temizliği yapan temizlik personelinin güvenliğini sağlayan polisler ışıkla araçları yönlendirdikleri esnada aşırı hızlı bir aracın üzerlerine geldiğini görerek “Dur” ihtarında bulundu. Ancak LÜKS BMW “27 KM  709” plakalı araç daha da hızlanarak kaçmak istedi. Polis memuru E. G ye çarparak yalanmasına sebep oldu.

Polis memurunun ekip arkadaşlarının ihbarı üzerine, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ersin Arslan Devlet Hastanesi Mücahitler ek binasına kaldırılan polis memurunun kafasına 8 dikiş atıldığı ve sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

Polis memurunun tedavisi sürüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

1
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
5
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Dur” ihtarına uymayan lüks araç, trafik polisine çarpıp kaçtı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin