Duşakabin Nedir? Duşakabin Modelleri , Fiyatları ve Ürünleri

featured
Duşakabin Nedir? Duşakabin Modelleri , Fiyatları ve Ürünleri
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Duşakabin Nedir? Duşakabin Modelleri , Fiyatları ve Ürünleri

Evlerin en önemli bölümlerinden biri hiç şüphesiz banyolardır. Çünkü gün içerisinde en çok kullanılan ve en özel dakikaların geçirildiği yerlerin başında gelir. Duşakabin Nedir? Duşakabin Modelleri , Fiyatları ve Ürünleri

Bu nedenle hem sağlık açısından temiz ve hijyenik olması hem de görüntü açısından şık ve estetik olması oldukça önemlidir. Banyonuzun şekli ve büyüklüğü her nasıl olursa olsun, bu alanı özel tasarım duşakabinler sayesinde evinizin en keyifli ve en güzel yeri haline getirebilirsiniz. Günün yorgunluğundan, kirden ve ter kokularından kurtulmak için böyle temiz, keyifli ve güzel banyolarda duş almayı herkes arzu eder. Duşakabinler, hem farklı tasarımları ve şık görüntüleriyle banyoları ilgi çekici alanlar haline getirirken hem de kullanıcısına duş almanın ve kirlerden arınmanın en keyifli dakikalarını sunar. Ayrıca bu keyfi yaşarken suyun diğer banyo alanlarına yayılıp buraları kirletmesi derdi de yok. Çünkü duşakabinler, yapıları gereği banyolarda duş kısmının dışında kalan alanları sudan korumak için tasarlanmış ürünlerdir. Siz de hem banyolarınızı evinizin en şık bölümlerinden biri haline getirmek hem de böyle şık ve konforlu bir ortamda duş almanın keyfini sürmek isterseniz Yapı Dükkanım duşakabin ürünlerini inceleyebilirsiniz. Duşakabinler; yapılarına, özelliklerine, boyutlarına, cam çeşitlerine ve banyo yapılarına göre farklı birçok modele sahiptir. Bu modelleri aşağıdaki gibi görmek mümkündür.

Duşakabin Modelleri Nelerdir? Duşakabin Nedir? Duşakabin Modelleri , Fiyatları ve Ürünleri

Evlerin en çok kullanılan alanlarından olan banyoların temizliği, hijyeni, tasarımı ve görünümü çok önemlidir. Tam da burada hem banyoları sağlık açısından temiz ve hijyenik alanlara dönüştürmek hem de farklı tasarımlarıyla istenilen şıklıkta bir ortam yaratmak için duşakabin modelleri en ideal ürünlerdir.

Duşakabin modelleri, farklı tasarım ve estetik görünümleriyle banyoları ilgi çekici hale getirirken, aynı zamanda duş kısmın dışında kalan alanları su damlacıklarından koruyarak banyonun temiz ve kuru kalmasını sağlar. Duşakabinleri; şekillerine, kullanım özelliklerine ve cam seçeneklerine göre farklı modellerde görebiliyoruz ve bu modelleri şu şekilde sıralamak mümkündür.

Şekillerine göre duşakabinler: Kare, dikdörtgen, oval, iki duvar arası ve köşe duşakabinler olarak görürken, kullanım özelliklerine göre duşakabinler; Tekneli, teknesiz, küvetli, düz, oturmalı, sürgülü kapılı, menteşeli kapılı duşakabinler olarak görülmektedir. Cam seçeneğine göre duşakabin modelleri ise; Mika camlı, temperli camlı, şeffaf camlı, desenli camlı olarak karşımıza çıkar.

Yapı Dükkanım bünyesinde yer alan tüm duşakabin modellerini inceleyebilir ve banyolarınıza uygun olan modeli sipariş verebilirsiniz.

Duşakabin Fiyatları Ne Kadar?

Duşakabin fiyatları konusuna gelince, her şeyden önce burada diyebiliriz ki sabit bir duşakabin fiyatı yoktur. Fiyatlar pek çok etkene bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Bu etkenleri şu şekilde sıralayabiliriz.

Duşakabin fiyatları; ürünün modeline, boyutlarına, kullanılan malzemenin kalitesine, kullanılan cam seçeneğine, kurulacak banyonun büyüklüğüne, markalarına ve müşterinin talep edeceği isteklere göre farklılık göstermektedir. Örneğin, dar banyolarda kullanılan kare veya oval duşakabinler, daha geniş ve büyük banyolarda kullanılan dikdörtgen duşakabinlerden daha uygundur. Tekneli, küvetli veya jakuzili duşakabinler, düz veya teknesiz dulakabinlerden daha pahalı olabilmektedir. Yine temperli camlı duşakabinler, mika camlı duşakabinlerden daha pahalı olabilmektedir. İşte bu fiyat farkları yukarıda da belirttiğimiz gibi ürünün kalitesinden, boyutundan, özelliklerinden veya başka nedenden dolayı oluşmaktadır.

Duşakabin Ürünleri Nelerdir?

Banyolarınız ve banyo tasarımlarınız için birbirinden güzel ve birbirinden şık aşağıdaki duşakabin ürünlerini https://www.yapidukkanim.com/ üzerinden seçebilirsiniz ve geç kalmadan siparişlerinizi verebilirsiniz. Seçebileceğiniz ürünler içerisinde; cam duşakabinler, mika duşakabinler, kare duşakabinler, dikdörtgen duşakabinler, oval duşakabinler, iki duvar arası duşakabinler, kromaj duşakabinler, siyah duşakabinler, altın sarısı gold duşakabinler, bronz duşakabinler ve bakır duşakabinler yer almaktadır. Banyolarınızın boyutuna ve dekorasyonuna göre dilediğiniz ürünü seçebilirsiniz.

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Duşakabin Nedir? Duşakabin Modelleri , Fiyatları ve Ürünleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin