POLİSTEN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

POLİSTEN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BÜYÜK DARBEGaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde uyuşturucu madde kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde uyuşturucu madde kaçakçılığı, ticareti ve nakli yapan şahıs ve guruplara yönelik operasyonlar düzenlendi. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde 12–14 Şubat 2012 tarihleri arasında yapılan üç ayrı operasyonda; toplam 47 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken,olaylarla ilgili 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.Uyuşturucu maddelerin naklinde kullanılan 2 araca ise el konuldu.
Yakalanan 6 şüpheli şahıs (Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek) suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

POLİSTEN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE110 BİN 850 PAKET GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Doğu illerinden getirilen gümrük kaçağı malzemelerin batı illerine gönderilmesini önleyerek haksız rekabeti ve vergi kaybını önlemek amacıyla; Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 14.02.2012 günü İl merkezinde yapılan operasyonda şüpheli bir araç yakalanarak içerisinde yapılan aramada; 11.085 karton (110.850 paket) çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş, olayla ilgili 4 şüpheli şahıs yakalanarak, malzemelerin naklinde kullanılan 1 araç muhafaza altına alınmıştır.Yakalanan 4 şüpheli şahıs hakkında “5607 ve 4733 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçlarından işlem başlatılmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
POLİSTEN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin