EN İYİ SPOR PROGRAMI, ÖDÜLÜNÜ ZİRVE’DEN ALDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EN İYİ SPOR PROGRAMI, ÖDÜLÜNÜ ZİRVE’DEN ALDIZirve Üniversitesi Medya-İletişim & Organizasyon Kulübü’nün düzenlediği “Yılın Spor Programı” ödülü sahibini buldu.

Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya-İletişim & Organizasyon Kulübü tarafından düzenlenen “Yılın Spor Programı” anketi sona erdi. 1-30 Kasım 2012 tarihleri arasında Zirve Üniversitesi bünyesinde elektronik ve dijital ortamdan gerçekleştirilen oylama sonucunda 15 aday program arasından 2012 yılının en iyi spor programı belirlendi.

Bu yıl ilk defa düzenlenen ve yaklaşık 2000 öğrencinin ankete katılımıyla belirlenen “Yılın Spor Programı” olarak NTV’de yayınlanan %100 Futbol programı seçildi. Sunucu Güntekin Onay ve yorumcu Rıdvan Dilmen’e ödülleri İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ramazan Cihan ve Öğr. Gör. Yusuf Kadri Şirinkan tarafından verildi.

Doğuş Medya Center NTV Spor stüdyolarında düzenlenen ödül takdiminde RTS Bölüm Başkanı Ramazan Cihan, düzenlenen “Yılın Spor Programı” anketi hakkında kısaca bilgi verdikten sonra ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, kendilerinin Zirve Üniversitesi öğrencileri tarafından ödüle layık görülmelerinin son derece mutluluk verici bir olay olduğunu söyledi. Diğer yandan sunuculuğuyla beğenileri üzerinde toplayan Güntekin Onay da Zirve Üniversitesi öğrencilerine, akademisyen ve çalışanlarına teşekkür ederek başta Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa olmak üzere Zirve camiasına başarılar diledi.

Ödül takdiminde konuşan Türkiye’nin sevilen futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, ”Bir iş yapıyorsunuz ve emeğinizin karşılığını alıyorsunuz. Bu yüzden bizleri bu ödüle layık gören Zirve Üniversitesi öğrencilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Buna layık olmaya çalışacağız. Üniversitenizin bütün öğrenci ve hocalarına çok selamlar ve saygılar yolluyorum. Bizleri düşünmeniz onur verici bir olay. Öğrencileriniz öncelikle sahip oldukları eğitim imkanlarını iyi değerlendirsinler. Hangi meslek olursa olsun eğitim çok önemli. Görüyorsunuz medyada ve toplumda hiç onaylanmayacak çok garip şeyler oluyor. Bence yeni nesil eğitime ağırlık vermeli ve kaliteli insan olmalılar. Bu yeni nesil arkadan gelecek nesillere örnek olacak çalışmalar yaparak toplumumuza faydalı olmalarını bekliyorum. Bu yolda başta Zirve Üniversitesi öğrencileri olmak üzere bütün genç arkadaşlarımıza ve hocalarımıza başarılar diliyorum.” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Medya İletişim ve Organizasyon Kulübü’ne düzenlediği bu organizasyon için ayrıca teşekkür eden Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay müsait bir zamanda Zirve Üniversitesi’ne gelerek öğrencilerle beraber olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

Haber: Yusuf Salih Kahyaoğlu

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EN İYİ SPOR PROGRAMI, ÖDÜLÜNÜ ZİRVE’DEN ALDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin