Erkek Taraftarlar Grubundan Kadın Taraftarlar Derneğine Çiçek

featured
Erkek Taraftarlar Grubundan Kadın Taraftarlar Derneğine Çiçek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkek Taraftarlar Grubundan Kadın Taraftarlar Derneğine Çiçek

Gaziantep Futbol Kulübü Taraftarlar Derneği bünyesinde bulunan Asil Şahinler Taraftar Grubu Lideri Mesut Çamurcu, Amigo Reşat Ceylan ve beraberindeki erkek taraftarlar Gazişehir Kadın Taraftarlar Dernek Başkanı Mezine Sırakaya’ya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayışla çiçek taktim etti.

Asil Şahinler Taraftarlar Grubu üyeleri Gazişehir Kadın Taraftarlar Dernek Başkanı Mezine Sırakaya’yı ziyaret ederek çiçek takdim etti. Erkek Taraftarlar Grubundan, Kadın Taraftarlar Derneğine Çiçek

Başkan Sırakaya, Erkek Taraftarlardan aldığı buket karşısında çok mutlu olduğunu ve tribünlerdeki centilmenliğin sosyal yaşamada yansımasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sırakaya, “Kadın erkek dayanışmasını tribünlerde sağladık. Coronavirüs öncesinde her gittiğimiz maçta bize destek olan her zaman centilmenliklerini gösteren erkek taraftarlar grubumuza bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu sadece bir buket değil bu bizim için paylaşmaktır. Bende kendileri ile bu güzel günü paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tribünlerde ki birlikteliğin sosyal hayatımızda yer bulması ayrıca çok önemli. Biz kardeş, abla, anne şefkatiyle tribünlerde erkek taraftarlarımızla kucaklaştık ve büyük işlere imza attık. Bundan sonra da bu birliktelik büyüyerek devam edecek” dedi.

Asil Şahinler Grup Lideri Çamurcu ve üyelerde Sırakaya’nın ve dernek üyelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, “İyi ki kadınlarımız var. İyi ki sizde bu derneği kurdunuz ve tribünlere renk kattınız. Biz siz bacılarımızdan razıyız. Sizlerde bizlerden razı olun. Bu özel günde sizi ziyaret etmek istedik. Kadına şiddetin olmadığı bir dünya için birlikte mücadele etmek zorundayız. Sizler Gaziantep’in gururu oldunuz. Tribünlere birçok kadınımız cesaret edip gelemezken veya ailesi göndermezken siz futbol, basketbol ve kadın futboluna destek oldunuz. Bu başarı göz ardı edilemez. İyi ki varsınız iyi ki tribünlerde birlikte omuz omuza takımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Sırakaya’ya çiçek takdim eden grup daha sonra hep birlikte yüksek sesle, “8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun” sloganıyla kadınları alkışladılar.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Erkek Taraftarlar Grubundan Kadın Taraftarlar Derneğine Çiçek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin