Eşini aldatan adamın yaptıklarını duyunca, yok artık diyeceksiniz!

featured
Eşini aldatan adamın yaptıklarını duyunca, yok artık diyeceksiniz!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eşini aldatan adamın yaptıklarını duyunca, yok artık diyeceksiniz!

KOCAM, SEVGİLİLERİNE GÖSTERMEK İÇİN ÖLMEDEN ADIMA MEZAR TAŞI YAPTIRMIŞ

ALDATILMADA SON NOKTA…MEZAR TAŞLI ALDATMA

Kocam sevgililerine eşim öldü deyip adıma yaptırdığı mezar taşını gösteriyormuş…

Hayattayken eşi tarafından adına mezar taşı yaptırılan sınıf öğretmeni; “ hem aldatıldım hem de yaşarken adıma mezar taşı yapıldı” dedi.

Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanarak kurgusal karakterler ile çekilen ve Beyaz TV’de yayımlanan Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programında hayattayken adına mezar taşı yapılan Aysun Hanımın anlattıkları izleyicileri şok etti.

Beyaz TV’de Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programında itiraf köşesinde gerçekleşen programda Aysun hanım adlı kurgusal karakterin anlattıkları bu kadarına da pes dedirtti.

Hayattayken adına mezar taşı yaptırıldığını, eşinin kendisini aldattığı sevgililerini mezar taşına götürdüğünü anlatan Aysun Hanım; “ 4 yıldır evliydim. Aldatıldığımı bir kadının kapıma gelip bana söylemesiyle öğrendim. Bunu duyduğumda dünyam adeta başıma yıkılmıştı zaten. Ancak ölmeden adıma mezar taşı yapıldığını ve eşimin sevgililerini mezarıma götürdüğünü öğrenince uzun süre kendime gelemedim. Son zamanlarda kocamın ilgisiz davranışları vardı ancak mezar taşımı yaptıracak kadar bir şey olduğunu tahmin etmiyordum açıkçası. Eşim aldattığı kadınlara öldüğümü söyleyip ben hayattayken yaptırdığı mezarımın başına götürüyormuş. Parmağındaki yüzüğü bile ölen eşime saygımdan takmaya devam ediyorum diyormuş. Kapıma gelen sevgilisi bana bunları anlattığında adeta şoka girdim, ne diyeceğimi bilemedim. Kadına inanmakta güçlük çektim. Önce inanmadım, ancak içime bir şüphe düştü. Araştırdığımda gerçek olduğunu öğrendim. Bir sürü kadınla yazışmalarını yakaladım. Bütün kadınlara benim mezar taşımın fotoğrafını atmış, hepsine aynı şeyleri, benim öldüğümü söylemiş” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Eşini aldatan adamın yaptıklarını duyunca, yok artık diyeceksiniz!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin