“Eski Çalışanımız bize oyun oynadı”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Eski Çalışanımız bize oyun oynadı”

Maraş Pastanesi sosyal medyada eski bir çalışanının paylaşımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Halen Adıyaman ilimizin en meşhur pastanelerinden birisi olan ve malumunuz üzere bir çok kesim tarafından takdir ile karşılanan Maraş Pastanesi yaklaşık 50 yıldır siz halkımıza hizmet vermektedir…

Halen Adıyaman ilimizin en meşhur pastanelerinden birisi olan ve malumunuz üzere bir çok kesim tarafından takdir ile karşılanan Maraş Pastanesi yaklaşık 50 yıldır siz halkimıza hizmet vermektedir. Hizmette ilkin sağlığa ve daha sonra damak tadınıza uygun hareket ettigimiz bilinen bir gerçektir. Ancak malumunuz üzere “meyve-veren ağaç taşlanır” atasözümüzü de ne yazık ki unutmamak lazım. Gaziantep Haber

03/11/2021 tarihinde dahilisi olmadığımız ve çalıma ortamlarımız ile hiçbir ilgisi olmayan yaklaşık 3 yıl önceye ait olan bir görüntü sosyal medyada ve ulusal haber kanallarında yayınlanmıştır, Daha sonrada isletmemiz aleyhine internette paylaşılmıştır.

Ancak bunun detayın sizlerle paylaşmak bizim için bir görevdir.

Öyle ki; daha önce çalışanımız olan ve 2019 yılında isletmemizden ayrılan bir işçimiz bizden “borç para aldı”.”, Ancak ödemedi. Daha sonra işçi aleyhine açtığımız dava bizim lehimize sonuçlandı.

Ancak bu kisi bunu hazmedemedi. Yanımızda çalışan işçinin birisi vasıtası ile sık sık şantaj vari haberler göndererek “kazandığımız davadan vazgeçmemizi aksi halde elindeki vasa diş görüntüyü paylaşmakla bizi şantaj etti.” Ancak biz haklı olarak bu şantaja olumsuz cevap verdik. Ardından 03/11/2021 tarihinde sosyal medya vasıtası ile isletme olarak dahilisi olmadığımız ve gizlice yaklaşık 3  önce önce geçtiği görüntüleri sanki bizim işyerimiz sağlıksal anlamda problemliymiş gib haksız ve kötü niyetli  olarak yayınlanmıştır.

Ancak isletmemiz kurallara uyan saygın bir yerdir. Calışma koşulları hijyen ve insan sağlığına  ile ilgili ne kadar hassas oldugumuz bilinen bir gerçektir. Görüntüler yıllar önceye ait olup içeriği kendi aralarındaki bir sakayla ilgilidir.

Görüntüyü gizlice çeken şahıs 2020 den beri çalışanımız degil. Görüntüdeki usta ise yaklaşık 1 yıldır yanımızda  çalışmıyor  ve emekli dolmuştur. Kısacası bu görüntülerin içerigi isletmemizin çalışma koşulları ile ilgili değildir.

Kaldıki çalışanlarımız bere, maske, eldiven, önlük b.koruyucu kıyafetleri giyer ve bu şekilde çalışır . İmalatımız halka açıktır 24 saat görüntülenmektedir.

Konuyla ilgili ilgililer aleyhine, avukatımız vasıtası ile Adiyaman Cumhuriyet Başsavcılığı  gerekli suç duyurusunda bulunulmuştur.

İşyeri ve isletmemiz mükerrer kez devlet denetiminden geçmiş bilinen kurumsal bir yerdir. Yaklaşık 50 yıldır aynı sektörde faaliyet göstermekte olup basarili bir isletmedir.

Insan sağlığına aykırı tek bir durum veya kusurumuz yoktur. 03/11/2021 tarihinden hemen sonra yine denetimden geçmiş ve insan sağlığı ile olumsuz tek bir veriye rastlanmamıştır.

Siz değerli halkımıza önemle duyurulur.

Size sağlıksal hizmet sunmaya, kaldığımız yerden ayni özveri ile devam edeceğiz. Bu tarz şantajlar ne yazıkki kötü niyetli emellerine ulaşamayacaktır.

“Kanundan öte yol yoktur.”

Bu süreçte bizi arayıp, destek icin yanımızda olan degerli müşterilerimize ve tüm Adiyaman halkana teşekkür ederiz.

Gaziantep Sağlık

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Eski Çalışanımız bize oyun oynadı”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin