Fadıloğlu, gençlerle ‘bilinçli genç olmak’ üzerine konuştu

featured
Fadıloğlu, gençlerle ‘bilinçli genç olmak' üzerine konuştu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fadıloğlu, gençlerle ‘bilinçli genç olmak’ üzerine konuştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kütüphanesi’ndeki gençlerle Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın ‘Bilinçli Genç Olmak’ isimli eseri üzerine konuştu ve kütüphanedeki öğrencilerle sergi açtı.

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kütüphanesi’ndeki öğrencileri ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gençlerle kitap tahlili yaptı, sergi açılışı gerçekleştirdi. Prof. Dr. Nevzat Tarhan tarafından kaleme alınan ‘Bilinçli Genç Olmak’ adlı eserle ilgili değerlendirmelerin ve fikir alışverişinin yapıldığı bölümün ardından Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerle birlikte ‘Kütüphaneler’ konulu fotoğraf sergisinin açılışını yaptı.

Öğrencilerin, 59. Kütüphaneler Haftası’nı tebrik eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

“50 bin öğrencimiz, kütüphanelerimizden faydalanıyor”

Program sonunda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde bugün Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kütüphanesindeyiz. Şehitkamil Belediyesi olarak 26 kütüphanemizin 21 tanesi haftanın 6 günü, 5 kütüphanemiz de haftanın 7 günü sabah 8:00’dan akşam 22:00’a kadar hizmet veriyor. Burada özellikle üniversiteye hazırlanan, KPSS’ye hazırlanan kardeşlerimiz için bu ortamı sunuyoruz. Yaklaşık 50 bin öğrencimiz, kütüphanelerimizden faydalanıyor. Burada yalnızca üniversiteye hazırlananlar değil, 65 yaşındaki ev hanımı kardeşlerimizin de gelip burada kitap okuma günlerinin yapıldığı bir ortamı sağlıyoruz. Yapmış olduğumuz yarışmalar neticesinde de alt yaş grubundan 65 yaş üstüne kadar değişik kategorilerde en fazla kitap okuyan vatandaşlarımızla Kütüphaneler Haftası etkinliği çerçevesinde ödüllendiriyoruz. Amacımız, okumanın artmasını sağlamak. Bu şekilde eğitim şehri Gaziantep’e destek olabilmek adına tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte milletimizin emrindeyiz” diye konuştu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fadıloğlu, gençlerle ‘bilinçli genç olmak’ üzerine konuştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin