Faruk Çiçek: ‘Kriz parsiyel nakliyeye olan ilgiyi artırdı’

featured
Faruk Çiçek: 'Kriz parsiyel nakliyeye olan ilgiyi artırdı'
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lojistik ve nakliye sektörüne yön veren şirketlerden Seyid Lojistik’in sahibi Faruk Çiçek, ekonomik krizin sektöre yansımaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Küresel kriz nedeniyle birçok şirketin zor günler geçirdiğini ve küçülme yoluna gittiğini belirten iş adamı, bu nedenle nakliye tercihlerinde de tercihlerin değiştiğini söyleyerek, “Kriz, farklı müşterilerin aynı güzergâhlara teslim edilmesi gereken yüklerinin ortak bir araca yüklenerek taşındığı parsiyel nakliyeye olan talebi artırdı” dedi.

“Yük paylaşımı maliyeti düşürüyor”

Şirket olarak parsiyel nakliye hizmetini yıllardır verdiklerini, ancak en çok talebi bu yıl aldıklarını dile getiren Faruk Çiçek, “Bu sayede daha düşük maliyetlerle ticaret akışı sağlanıyor” dedi. Çiçek: “Parsiyel nakliye hizmeti sayesinde taşınmasını istediğiniz yükünüz aracın tamamını doldurmasa bile beklemenize gerek kalmıyor. Yük paylaşımı nedeniyle bu hizmet şirketlere nakliye maliyetinde ciddi avantaj sağlıyor. Bu da direkt olarak kârlarına pozitif yansıyor” diye konuştu.

“Şirket seçimi hayatı öneme sahip”

Parsiyel nakliye hizmetinin profesyonellik isteyen bir iş olduğuna dikkat çeken Faruk Çiçek, bu hizmette doğru nakliye şirketlerinin seçilmesinin önemine vurgu yaparak, “Parsiyel nakliyede hizmet alımı yapılan şirket hayati öneme sahip. Aksi halde, yanlış nakliye şirketini seçmeniz durumunda kaybolma, karışma ve zarar görme gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Seyid Lojistik olarak işimizi büyük bir titizlikle yapıyoruz. Sorun yaşamamanız için her türlü önlemi alarak güvenilir şekilde teslimat yapıyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Faruk Çiçek: ‘Kriz parsiyel nakliyeye olan ilgiyi artırdı’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin