Fatma Şahin’den demokrasi ve milli irade vurgusu

featured
Fatma Şahin'den demokrasi ve milli irade vurgusu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatma Şahin’den demokrasi ve milli irade vurgusu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığını üçüncü dönemde kazanan Fatma Şahin’den ilk açıklama geldi.

Fatma Şahin’den ilk açıklama: “Kazanan demokrasimiz oldu, kazanan milli irade oldu” Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin bugün sabah saatlerinde belediye önünde açıklama yaptı. Kendisini alkışlarla karşılayan belediye personeline sarılarak teşekkür etti. Seçim sonuçlarını değerlendiren başkan Şahin, demokrasi ve güçlü irade vurgusu yaptı.

“18’İNCİ KEZ MİLLETİN TERAZİSİNDEN ÇIKTIK”

Kazanan demokrasimiz oldu, kazanan güçlü irade oldu. Biz yola çıkarken “İnsanı yaşat ki Devlet Yaşasın” dedik. AK eller, AK eller dedik. 18. kez milletin terazisinden çıktık. Hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. İnşallah şimdi yeniden Bismillah diyoruz. 18 . kez milletimizin terazisinden çıkmanın büyük bir onurunu şerefini yaşıyoruz. Aynı zamanda büyük bir sorumluluğu taşıyoruz. Beyannamemizi zaten hazırlamıştık. Halkımıza verdiğimiz sözleri Gaziantep Büyükşehir ekibi olarak yerine getireceğiz. İnşallah birlikte başarmaya devam edeceğiz. Rabbime hamd ediyorum sizin gibi yol arkadaşlarım olduğu için. Gaziantepli bütün hemşerilerimize bize gösterdikleri güven için, teveccüh için, “durmak yok yola devam” dedikleri için “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” duruşumuzun arkasında sapa sağlam durdukları için çok teşekkür ediyorum. Kazanan iyiler oldu, kazanan Gaziantep oldu. Birlikte kazanmaya ve bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
1
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fatma Şahin’den demokrasi ve milli irade vurgusu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin