FETÖ/PDY Terör örgütü hangi yöntemlerle devlet kurumlarına sızmaya başladı?

featured
FETÖ/PYD Terör örgütü hangi yöntemlerle devlet kurumlarına sızmaya başladı?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FETÖ/PDY Terör örgütü hangi yöntemlerle devlet kurumlarına sızmaya başladı?

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar TV 100 ekranlarında yaptığı açıklamada “kulağa üfleme” yöntemi ile Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) yeniden devlet kurumlarına sızmaya başladığını söyledi. Gazeteci Nedim Şener ise FETÖ ile mücadele eden bütün ekiplerin tasfiye edildiğini belirtti.

TV 100 ekranlarında Başak Şengül’ün sunduğu Başak Şengül ile Doğru Yorum programında konuşan Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar son zamanlarda FETÖ üyelerinin devletin önemli kademelerine, başta personel birimleri olmak üzere denetleme birimleri dahil sızmalarda bulunduğunu söyledi. Kulağa üfleme yöntemi kullanarak atamalara müdahil olunduğunu belirten Mete Yarar’a Gazeteci Nedim Şener’de destek verirken, Şener; Mete Yarar tarafından gündeme getirilen kulağa üfleme yönteminin Cumhurbaşkanı’na bile yapılmaya çalışıldığını dile getirdi.

FETÖ/ PYD TERÖR ÖRGÜTÜNÜN HEDEFİ 2028 SEÇİMLERİ Mİ?

Mete Yarar; “liyakatten vazgeçtim artık, daha tehlikeli bir kulvara doğru gidiyoruz. Devletin kurumlarına tekrar teröristlerin sızmaya başladığını görüyoruz. Bizlere çok bilgi geliyor, her şeye inanmayız, araştırırız, ancak şu an iyi bir tabloya doğru gitmiyoruz. Hep birlikte yaşayıp göreceğiz, biz bir şeyleri görüyoruz ve bu uyarılarımızı yapmaya devam edeceğiz. Ben bu yapılanları yakalayabiliyorsam devletin kurumları neden yakalayamıyor. Uzaya giden astronot için bile yazılan çizilenlere baktığımızda ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır. Devletin çalışma prensipleri içerisinde güven esastır, devlet güven duymadığı personelle çalışmak zorunda değildir. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin bu şekilde bir kararı vardır” dedi.

Gazeteci Nedim Şener ise yaklaşık iki yıldır TSK’den ihraç işlemi yapılmadığını, üstüne iadeler yapıldığını ve iade edilenlerin kritik yerlerde ki görevlere getirildiğini söyledi. Şener; Emniyet içerisinde garson kod adlı itirafçının verdiği ifadeyle şifresi kırılan kartta 445 polis var ve açığa alında. Bu sayı daha da artacak. 1000’e yakın da mahrem imam şu an devlet içerisinde çalışıyor. FETÖ ile mücadele eden bütün ekipler tasfiye edildi. Yargı’da, Emniyette her birimde tasfiye edildi. Devlet iradesinde FETÖ ile mücadele epey zamandır durmuş vaziyette. Bu mücadele artık sadece bir argüman olarak kullanılıyor. FETÖ’den ihraç edilen, hakkında en az üç ifade olan bir kişi şu an terör suçlarında sulh ceza hakimi. Böyle bir uygulama olur mu? Ölene kadar kazanacağı parayı ver, devlet içerisinden def et gitsin. Bunlara nasıl iade kararı çıkıyor. Almanya doğu blokunda 600 bin kişi tek seferde silindi. Bunlar aynı zamanda izlemeye alındı. Adliyelerde kümeleşmeler var herkes birbirinden korkuyor. Adalet Bakanlığı hiçbir şey yapamıyor. FETÖ’nün halen en civcivli olduğu yerlerden birisi Dışişleri Bakanlığıdır. Yurt dışı teşkilatlarına bakın FETÖ iltisaklı bir sürü kişi var. Bakan Hakan Fidan burada bir düzen kurmaya çalışıyor” dedi.

Programa katılan konukları FETÖ Terör Örgütünün hedefinin 2028 seçimleri olduğunu gündeme taşıdı.

Şener, Her Türk vatandaşı  korkmadan, çekinmeden bu tür durumlarda bu üflemeyi yapanları deşifre etmeli ve bu tür terör örgütü yapılanmalarının oyunlarını bozmalarını söyledi.

FETÖ/PDY Terör örgütü hangi yöntemlerle devlet kurumlarına sızmaya başladı?
FETÖ/ PYD TERÖR ÖRGÜTÜNÜN HEDEFİ 2028 SEÇİMLERİ Mİ?

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

2
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
6
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FETÖ/PDY Terör örgütü hangi yöntemlerle devlet kurumlarına sızmaya başladı?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin