FIFA U20 DÜNYA KUPASININ YAPILACAĞI 6 ŞEHİRDEN BİRİ GAZİANTEP

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FIFA U20 DÜNYA KUPASININ YAPILACAĞI 6 ŞEHİRDEN BİRİ GAZİANTEPTürkiye’nin 2013 yılında ev sahipliğini yapacağı ve 24 ülkenin katılımı ile gerçekleşecek 20 Yaş Altı Dünya Kupası’nın oynanacağı 6 kentten biri Gaziantep oldu.

13 Eylül’de FIFA’nın Zürih’teki merkezinde düzenlenen “FIFA U20 Dünya Kupası Organizasyon” toplantısına FIFA’nın davetlisi olarak katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, ‘Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenecek 2013 yılı 20 Yaş Altı Dünya Kupası’nın oynanacağı 6 kentten birisinin de Gaziantep olduğunun müjdesini verdi’
FIFA U20 Dünya Kupası Organizasyon Komitesi FIFA Başkanı Sepp Blatter ve FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke’in ev sahipliğinde, Saat 10.15 de düzenlenen toplantıya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’in yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Gençlik Spor Genel Müdürü, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, FIFA U20 Dünya Kupası Organizasyon Komitesi Türkiye temsilcisi, İstanbul, Kayseri, Antalya, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanları ile Rize Belediye Başkanı da katıldılar.
FIFA’nın Dünya Şampiyonası’ndan sonraki en önemli etkinliği olan 2013 U20 Dünya Kupası’nın Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri ve Rize’de yapılması FIFA U20 Dünya Kupası Organizasyon Komitesi tarafından kabul edildi.
Dünyaca ünlü yıldızların hemen hepsinin kendilerini ilk kez gösterme şansı bulduğu, büyük ilgi gören ve pek çok ülke televizyonlarında yayınlan U20 Dünya Kupası 2013 yılında 24 ülkenin katılımı ile Türkiye’de gerçekleşecek

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FIFA U20 DÜNYA KUPASININ YAPILACAĞI 6 ŞEHİRDEN BİRİ GAZİANTEP

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin