Tesla Akademi

Tesla Akademi Hakkında

Güvenevler mahallesi Hüseyin Çelik caddesi No:19 Şehitkamil/Gaziantep

Firma Açıklaması

Tesla Academy; Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yer alan kişisel gelişim kursumuz, velilerimizin yoğun ilgisi ve kurucularımızın gayretiyle güzel işler başarmış ve bugün Gaziantep’in en başarılı kişisel gelişim kurslarından birisi olmuştur. Ferah, sessiz ve güzel bir konuma sahip olan kursumuza ulaşım araçları ile kolayca ulaşmak mümkündür. Alanında uzman genç ve dinamik öğretmen kadrosu ile eğitim-öğretime devam hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir.

Vizyonumuz; Sorup, sorgulayan, düşünüp, eleştiren, ileriyi bugünden görüp, tasarlayan, yaptığı her işten zevk alıp, ülkemizin ve insanlığın geleceğinde olumlu manada katkı sağlayacak, bir nesil yetiştirmek.

Misyonumuz; Milli ve manevi değerlerine bağlı, geçmişinden aldığı güçle geleceğini inşa eden, vatanına ve milletine olan ve erdemli insan yetiştirebilmenin derdiyle dertlenmiş, vefâkar kişilerin yer aldığı bir kurum olmak. Sevgili öğrenciler, Yeni eğitim-öğretim yılına tüm birimlerimiz ve eğitim kadromuz ile hazırız. Sizleri de bu güzel imkanlardan yararlanmak ve “Tesla Academy” ailesine katılmak üzere kurumumuza bekliyoruz.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

İletişim
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin