FISTIK SPOR, MORAL DEPOLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FISTIK SPOR, MORAL DEPOLADI

Gazikent maçı öncesinde Acıoğlu Et Lokantasında düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelen yeni yönetim ve futbolcular moral depoladı.

Acıoğlu Et Lokantası’nda düzenlenen yemeğe, Askf Gaziantep Şube Başkanı Abdulkadir Gözegir, Fıstıkspor Kulüp Başkanı Hakan Çoğul, Saha Komserleri Dernek Başkanı Ali Kömürcü, Futbol il Temsilcisi Güngör Sönmez, Amatör Futbolcular Dernek Başkanı Vahdet Balsu, Tüfad Genel Sekreteri Necmi Karaoğlan, İş adamı Ekrem Sakıcı, İş adamı Enver Bal, Anavatan Partisi İl Başkanı Vakıf Demir,bayan futbolcular ve basın mensupları katıldı.

Gazikent maçına sıkı bir şekilde hazırlandıklarını dile getiren Başkan Çoğul, bu maçında diğer maçlarda olduğu gibi galibiyetle sonuçlanacağını söyledi. Çoğul “Yönetime geldiğim günden itibaren Fıstıkspor adına güzel çalışmalarda bulunduk. İşe öncelikle Sporcularımızın daha rahat ve daha verimli olmaları için yaşam alanlarını genişlettik. Onlar bu işe kendilerini adadılar ve bazı sporcularımız evlerinden çok uzaklarda ve burada bizi temsil ediyorlar. Fıstıkspor’u daha iyi yerlere getirebilmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen ASKF Başkanımız Abdülkadir Gözegir, iş adamlarımız ve spora gönül adamış herkese teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM

ASKF Gaziantep Şube Başkanı  Abdulkadir Gözegir yaptığı konuşmada; “Gençliğimize sahip çıkalım. Eğer biz bu gençleri oyun alanına çekebilirsek ve gerekli önemi verirsek geleceğimizi kurtarırız diye düşünüyorum. Bu çok önemli, aynı zamanda kızlarımızın daha rahat daha özgür daha düşüncesi hür ve geleceğe daha aydınlık bakan gençlik olarak yetiştirme çerçevesinde değerlendirirsek bu konuların altı çizilmelidir. Çünkü daha düne kadar kızlarımız okullara gitmez iken bugün futbol sahalarında erkekler ile mücadele edip  top koşturuyorlar ve biliyorsunuz dünya kupalarında varlar artık! Bunlar küçümsenmeyecek şeyler, ben özellikle milli takımlar bazında da  yükselmenizi arzu ediyorum. Milli takımda oynayan kızlarımızın da olduğunu biliyorum.

FISTIK SPOR, MORAL DEPOLADIDEPLASMANDA İYİ OYNAMALI KENDİNİZİ GÖSTERMELİSİNİZ

Burada öz eleştiri yapmak istiyorum. Sizi izlemeye gelen milli takım sorumlusuna kendinizi göstermek için kendinizi pazarlamak için biraz daha gayret gösterirseniz iyi olur. Bizlerde size dışarıdan destek oluruz. Milli Takıma seçilebilmek için her maçta istekli ve arzulu oynamalı güzünüzü göstermelisiniz. Burada iş özellikle Manisa’dan transfer olan kaptanımıza düşüyor.  Gazikent takımımızı da ayrıca kutluyorum. Gazikant maçı öncesinde burada moral depolamak güzel. İnşallah bu moral sahalara da yansır ve maçı alırsınız. Ayrıca ASKF olarak malzeme yardımı konusunda sizi listemize aldık. Malzeme yardımı konusunda bundan sonra yanınızda olacağız. Başarlar diliyorum” dedi.

Acıoğlu’nda düzenlenen yemekte söz alan Saha Komserleri Dernek Başkanı Ali Kömürcü, Futbol il Temsilcisi Güngör Sönmez, Amatör Futbolcular Dernek Başkanı Vahdet Balsu, Tüfad Genel Sekreteri Necmi Karaoğlan, İş adamı Ekrem Sakıcı, İş adamı Enver Bal, Anavatan Partisi İl Başkanı Vakıf Demir;  sporculara sonsuz güvendiklerini ve bayan futbolcuların  belli yerlere gelebilmeleri için her zaman arkalarında olduklarını belirtti.

İş adamı Ekrem Sakıcı, Fıstıkspor’a   Gaziakent maçını almaları durumunda birer kot pantolon sözü verdi. Fıstıksporlu futbolcular “hiç şürheniz olmasın maç bizim, kotlarda bizim” diyerek söz verdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FISTIK SPOR, MORAL DEPOLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin