KARA, ŞAHİNBEY KAYMAKAMI UĞUR TURAN’NI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KARA, ŞAHİNBEY KAYMAKAMI UĞUR TURAN’NI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Kuzey Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Nurten Kara eğitime verdiği destekten dolayı Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’ı makamında ziyaret etti.

Kuzey Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi Doç. Dr. Nurten Kara, geçtiğimiz günlerde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Doğu Akdeniz Üniversitesi ile ( RAM)  Gaziantep Şahinbey Rehberlik Araştırma Merkezi arasında Kardeş Kurum Anlaşması çerçevesinde düzenlenen “Anne Baba Eğitimi” konulu konferansa verdiği destekten dolayı Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Eğitimin yaşamın her alanında çok önemli bir rol üstlendiğinin altını çizdi.

KARA, ŞAHİNBEY KAYMAKAMI UĞUR TURAN’NI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Turan, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Doğu Akdeniz Üniversitesi ile ( RAM)  Gaziantep Şahinbey Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliği ile düzenlenen eğitim seminerlerini önemsiyoruz. Sizde bu işi layıkı ile yerine getiriyorsunuz. Biz her zaman eğitimcilerimizin arkasındayız. Üzerimize düşen her konuda baş tacımızsınız. Bu ziyarette sizin ne kadar mütevazi olduğunuzu ve eğitime ne kadar önem verdiğinizin bir göstergesidir. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve yaşayan her canlı bizim için çok kıymetli.. Allah nasip ettiği sürece bizler sizlerin hizmetkarıyız” dedi.

KARA, ŞAHİNBEY KAYMAKAMI UĞUR TURAN’NI MAKAMINDA ZİYARET ETTİDoğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Nurten Kara ise “Antep’te çok iyi geri dönüşümler aldık. Gerçekten rehber öğretmenlere verdiğimiz seminerlerde, öğretmenlerinde bu seminerlere gönüllü bir şekilde katıldığını gördüm. Üniversitemizle işbirliği yapan ve eğitimlerimize destek veren Şahinbey Kaymakamlığına ve Rehberlik Araştırma Merkezine sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Çünkü öğretmenlerin bu tür seminerlere gerçekten ihtiyacı var ve biz daha birkaç seminerden sonra bunun meyvelerini almaya başladık. Bu anlamda ne kadar doğru bir iş yaptığımızı fark ettim. Çok istekli olan öğretmenlerimizle bire bir görüşmelerimizde bol bol soru cevap şeklinde sohbet etme fırsatı buluyoruz. Rehber öğretmenlere yönelik verilen seminerleri çok önemsiyorum fakat bir o kadar da bu işin asıl içinde bulunduğu Anne ve Babaların” eğitimi de bir o kadar önemli. Aileler çocuğun hayatındaki en önemli rol arkadaşıdır. Ailesine güvenen bir çocuğun öğretmeni ile olan ilişkileri de iyi olacaktır. Ben sizlere tekrar teşekkür ediyorum” diyen Kara  Gaziantep’te olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KARA, ŞAHİNBEY KAYMAKAMI UĞUR TURAN’NI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin