Fortune 500’de Altunkaya Gaziantep’in gururu oldu

featured
Türkiye’nin En Fazla Hububat Bakliyat İhracatı GAİB’ten
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin listelendiği “Fortune 500 Türkiye Araştırması”nın 2019 sonuçları açıklandı.

Bu yıl 13’üncüsü açıklanan, finansal kurumlar ve holding dışındaki tüm sektörleri kapsayan Fortune 500 Türkiye listesine Gaziantep’ten 14 firma girerken Gaziantep’in en gözde firmaları arasında yer alan Altunkaya Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Altunkaya İnşaat ve Nakliyat, Gıda ve Ticaret A.Ş. ve Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri A.Ş.Fortune 500, Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi arasında iki şirketiyle girmeyi başardı.

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin listelendiği Fortune 500 Türkiye listesine 2 şirket ile girmenin gurunu yaşadıklarını belirten Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, Fortune 500 Türkiye listesinde önümüzdeki yıllarda daha üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini belirtti.

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin listelendiği Fortune 500 Türkiye listesine 2 firma ile giren Altunkaya Şirketler Grubu, Gaziantep’in gururu olmayı sürdürüyor.

Altunkaya, “Altunkaya Şirketler Grubu olarak 1980 yılında başlayan yolculuğumuz aynı heyecan ve aynı azim ile devam ediyor. Yolculuğumuzu; değerlerimize olan bağlılığımız, çalışanlarımız ile aramızdaki güçlü bağın rehberliğinde sağlam adımlar atarak sürdürüyoruz. Altunkaya Şirketler Grubu olarak faaliyet gösterdiğimiz her alanda gelişim ve büyüme içerisindeyiz. Faaliyet gösterdiğimiz her sektörde rekabetçi şekilde büyüme hedeflerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Her geçen yıl faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde ihracatta ön sıralarda yer alarak ülkemizin ihracat hedeflerine katkıda bulunuyoruz” dedi.

İstikrarlı bir şekilde büyümeyi sürdürdüklerini belirten Mahsun Altunkaya, “Altunkaya Şirketler Grubu’nun faaliyet gösterdiği yedi sektör, sahip olduğu ondan fazla marka ve müşterilerimize sunduğumuz binden fazla ürünün tüm yönetim, geliştirme ve pazarlama aktivitelerini başarıyla gerçekleştiren 2 binin üzerinde çalışana sahibiz. İstikrarlı büyümeyi kurumsal yapımızın gücüne, çağın gerektirdiği yönetim prensiplerine sadık kalmamıza, yeniliklere açık ve şeffaf yetkin insan gücümüze borçluyuz. Bu yetkin insan gücüyle ülkemizin özellikle ihracat hedeflerine ulaşmasına katkı verirken global pazarlarda daha rekabetçi olabilmek için katma değerli ürün geliştirmeye çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda Araştırma Geliştirme faaliyetlerine önemli ölçüde kaynak ayırıyor hem insan gücü hem de yatırımlarla teknolojimizi ve bilgi birikimimiz artırıyoruz. Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde gösterdiğimiz başarıyı global pazarlarda da yakalayabilmek için her pazarı kendine özgü dinamiklerine göre çözümleyerek yatırımlarımızı ve faaliyetlerimizi büyük bir titizlikle sürdürüyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fortune 500’de Altunkaya Gaziantep’in gururu oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin