GAGİAD’dan Emre Başbuğ’a Hayırlı Olsun Ziyareti

featured
GAGİAD'dan Emre Başbuğ'a Hayırlı Olsun Ziyareti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAGİAD’dan Emre Başbuğ’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Emre Başbuğ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediler.

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer ve Yönetim Kurulu üyeleri Gaziantep’e yeni görevine atanan Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

İl Emniyet Müdürü Başbuğ’a derneğin kuruluşu, amacı, faaliyetleri hakkında bilgi veren GAGİAD Başkanı Koçer; “Bizler Gaziantep Genç İşadamları Derneği olarak, şehirdeki iç huzurun ve asayişin kalkınmadaki öneminin her geçen gün daha da farkına varıyoruz. Bu kapsamda huzur ve güvenliğin sağlanmasında ve şehrimizin ilerlemesinde emniyet güçlerimizin özverili çalışmaları göz ardı edilemez. Ülkemiz ve şehrimiz için çalışan asayiş sağlayan emniyet mensuplarına ve güvenlik güçlerimize teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer vererek Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalarına her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

GAGİAD Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ise ; “Gaziantep; sanayisi, ekonomisi, ticaret ve turizmiyle cazibe merkezi haline gelen bir şehir. Böylesi güçlü özellikleri olan şehrimizde güven ve huzurunun sağlanması ve her geçen gün şehrin daha ileriye ve daha güzele gitmesi bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Ziyaret GAGİAD Başkanı Cihan Koçer’in Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ adına dikilen 27 adet fidan sertifikası takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAGİAD’dan Emre Başbuğ’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin