GAMEP’ten teröre tepki

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Medya Platformu (GAMEP) Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Ankara’da 28 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınadı.

GAMEP Başkanı Özkoyuncu, Türkiye’nin her zamankinden çok birlik ve beraberliğe, huzura ihtiyaç duyduğu dönemde Başkent Ankara’da terörün  hain saldırıda bulunduğunu ifade etti. Askeri servis aracına yapılan saldırıda 28 kişinin hayatını kaybettiğini, 61 kişinin yaralandığını anlatan Özkoyuncu, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz. Ülkemizin huzurunu bozmaya yönelik bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz” dedi.

Hiçbir terör örgütünün büyük Türkiye Cumhuriyetinin gücüyle baş edemeyeceğini vurgulayan Özkoyuncu, açıklamalarını şöyle tamamladı:

“Birlik ve beraberliği hedef alan bu tür hain saldırılar hiçbir şekilde bizi bölemez aksine,  milletimizin kenetlenmesine neden olur, olacaktır da. Şunu herkes bilmeli ki; Kurtuluş Savaşında temelleri atılan Türkiye Cumhuriyetini hiçbir güç sarsamaz. Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin  ve destekleyenlerin en kısa zamanda yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılacaklarına inanıyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAMEP’ten teröre tepki

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin