Ganire Paşayeva’nın öldüğü iddialarının ardından açıklama geldi

featured
Ganire Paşayeva'nın öldüğü iddialarının ardından açıklama geldi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ganire Paşayeva’nın öldüğü iddialarının ardından açıklama geldi

Geçtiğimiz günlerde komaya giren Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva’nın öldüğü yönünde yapılan paylaşımlar ve haberler üzerine Paşayeva’nın sosyal medya hesabından  sağlık durumunun stabil olduğu ifade edildi.

Türkiye’nin yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim olan Azerbaycan eski milletvekili Ganire Paşayeva’nın yoğun bakıma alındığı haberinin ardından sosyal medyada “öldü” haberleri yayılmıştı. Komaya giren Paşayeva’nın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi. Paşayeva’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada sağlık durumunun stabil olduğu ifade edildi.

Paşayeva’yanın sağlığına kavuşması için tüm Türk Dünyası dua ediyor.

GANİRE PAŞAYEVA KİMDİR?

Ganire Paşayeva, 24 Mart 1975 tarihinde Azerbaycan’ın Tovuz rayonundaki Düz Kırıklı kentinde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğreniminin ardından Azerbaycan Tıp Üniversitesi Pediatri Bölümü’nü ve Bakü Devlet Üniversitesi Uluslararası Hukuk Bölümü’nü bitirdi.

1998 yılında ANS televizyonunda muhabir olarak çalışmaya başladı ve burada çok çeşitli görevlerde bulundu. 2005 yılında Haydar Aliyev Vakfı’nın halkla ilişkiler bölüm başkanı oldu.

6 Kasım 2005 günü yapılan genel seçimlere bağımsız aday olarak katıldı ve Tovuz milletvekili olarak Azerbaycan Millî Meclisi’ne girdi. Millî Meclis’teki Uluslararası ve Parlamentolar Arası İlişkiler Daimi Komisyonu’nun üyesi olan Ganire Paşayeva, aynı zamanda Azerbaycan-Gürcistan Parlamentolar Arası Çalışma Grubu’nun başkanı ve Azerbaycan-Türkiye, Azerbaycan-Hindistan ve Azerbaycan-Japonya Parlamentolar Arası Çalışma Grupları’nın üyesidir. Ganire Paşayeva, Avrupa Konseyi Parlamenter Asamblesi’nde Azerbaycan Cumhuriyeti’ni temsil eden kurulun da üyesidir.

Paşayeva, Azerbaycan Türkçesi’nin yanı sıra Rusça ve İngilizce bilmektedir.

Astana Yayınları tarafından yayımlanmış “Aşk Başka” adlı bir şiir kitabı bulunmaktadır.

7 Ocak 2017 tarihten Dünya Alpagut Federasyonu As Başkan Yardımcısı görevinde bulunmaktadır.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ganire Paşayeva’nın öldüğü iddialarının ardından açıklama geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin