Garanti BBVA ‘Yeni Yıl Kredisi’ni duyurdu

featured
Garanti BBVA 'Yeni Yıl Kredisi'ni duyurdu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Garanti BBVA ‘Yeni Yıl Kredisi’ni duyurdu

Garanti BBVA, artan ihtiyaçların hızlı ve kolayca karşılanabilmesi için sağlık, alışveriş, evlilik harcamaları ve her türlü nakit ihtiyaçlarına yönelik Yeni Yıl Kredisi imkânı sunduğunu duyurdu. Yapılan açıklamaya göre banka, müşterilerine şubeye gitmeden Anında Kredi Hattı ve dijital bankacılık üzerinden güvenli bir şekilde kredi kampanyasından yararlanma olanağı sağlıyor. Yeni Yıl Kredisi’nden yararlanmak isteyenler; Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet garantibbva.com.tr, Garanti BBVA şubeleri ve Garanti BBVA Anında Kredi Hattı’ndan kolayca kredi başvurusunda bulunabiliyor. Ayrıca şubeden başvurulan ihtiyaç kredilerinde 3 ay erteleme imkanı da sunuluyor.

Yeni Yıl Kredisi hakkında bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Ceren Acer Kezik, “Yeni yılla birlikte müşterilerimizin artan ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla anında ve hızlı başvurabilecekleri Yeni Yıl Kredisi’ni sunuyoruz. Müşterilerimiz sağlık, alışveriş, evlilik ve her türlü nakit ihtiyacını Yeni Yıl Kredisi’yle Anında Kredi Hattı ve dijital bankacılık kanallarımız üzerinden kolayca kullanılabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen ancak Bankamız müşterisi olmayanlar mobil uygulamamızı indirerek bulundukları yerden hızlıca müşterimiz olarak anında kredi başvurusunda bulunabilir. Biz de, yeni yılda ihtiyaçları yerine sevdiklerini düşünmeleri amacıyla Yeni Yıl Kredisini sunduğumuz için mutluyuz” dedi.

Gaziantep Haberler     Gaziantep Sağlık     Son Dakika

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Garanti BBVA ‘Yeni Yıl Kredisi’ni duyurdu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin