GASMEK Kursları Kaldığı Yerden Devam Ediyor

featured
GASMEK Kursları Kaldığı Yerden Devam Ediyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GASMEK Kursları Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK), yeni dönemde öğrenci ve kursiyerlerine kapılarını açtı. Gaziantep Haber

Kurulduğu tarihten bugüne kadar, başarıları ve çalışmaları ile adeta “Şehrin Gözbebeği” haline gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren GASMEK, yeni dönem için hazırlıklarını tamamlayarak kapılarını öğrenci ve kursiyerlerine açtı. Bu kapsamda yeni dönemde şehir merkezi ve ilçelerde bulunan 33 kurs merkezinde 400 branşta açılan meslek eğitim kurlarına 11 bin 126 kursiyer kaydoldu. Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına (YKS) hazırlanan öğrenciler için ise 12 kurs merkezinden 6 bin öğrenci yeni eğitim öğretim yılında yararlanacak.

GASMEK kursları yeni dönemde ayrıca yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) Salgını’na karşı bütün kurs merkezlerinde gerekli önlemleri aldı. Sınıflar salgın tedbirlerine göre düzenlenirken, giriş-çıkışlarda temizlik tedbirleri alındı mesafenin korunması için gerekli ayarlamalar yapıldı. Sınıflar ve merkez binası düzenli aralıklarla dezenfekte ve temizlik çalışmaları için planlalar tamamlandı.

GASMEK Kursları Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Sağlık Haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GASMEK Kursları Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin