GAÜN Genç Diş Hekimleri Törenle Mezun Oldu

featured
GAÜN Genç Diş Hekimleri Törenle Mezun Oldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAÜN Genç Diş Hekimleri Törenle Mezun Oldu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Diş Hekimliği Fakültesi 8. Dönem mezunlarını uğurladığı mezuniyet töreninde konuşan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın öğrencilere seslenerek, “Sizleri gördükçe heyecanlanıyorum çünkü Türkiye’yi görüyorum. Sizlere bakınca Türkiye’nin önünün açık olduğunu söylemek istiyorum” dedi. Gaziantep Haber 

GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi 2020 – 2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni GAÜN Mavera Kongre ve Sanat Merkezinde düzenlenen coşkulu törenle gerçekleşti.

Törenin açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, “Bugün mezun olan diş hekimi öğrencilerimizi kutluyorum, hepsi pırıl pırıl. Endişe etmeyin, Türkiye’nin önü açık. Bütün mezunlarımızı tebrik ediyorum, kutluyorum. Mezunlarımızın ailelerini de tebrik ediyorum. Çocuklarınızı aldık, yetiştirdik diş hekimi olarak yeni yaşamlarına uğurluyoruz. Üniversiteyle bağınızı koparmayın çünkü ofislerinize baktığınızda Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi diploması olacak. Bizi, hocalarınızı unutmayın. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

GAÜN Genç Diş Hekimleri Törenle Mezun Oldu

İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZDA YANINIZDA OLACAĞIZ

Pandeminin ekonomi ve kültürel faaliyetler gibi eğitim faaliyetlerini de olumsuz etkilediğini belirten Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Aslı Seçilmiş, fakültede de eğitimin çevrim içi olarak yürütüldüğünü öğrencilerin şubat ayı itibariyle klinik eğitimlerine geri dönebildiklerini söyledi. Prof. Dr. Seçilmiş, öğrencilerin kişisel koruyucu ekipman kullanımı, çalışanların temas ve sağlık durumlarının yakından izlenmesi gibi tedbirler alınarak klinik eğitimlerini tamamladıklarını ifade etti. Prof. Dr. Seçilmiş, mezun öğrencilere seslediği konuşmasının devamında şunları söyledi: “Eğitim ve gelişim devam eden bir süreçtir. Gelecekte sizleri, sürekli eğitimin öneminin farkında olan diş hekimleri olarak görmek, en büyük temennimizdir. Bilginin paylaşıldıkça çoğaldığına inanan bizler, her ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda olacağız. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz başarınızın ömür boyu devam etmesini, sağlıkla icra edeceğiniz uzun bir meslek hayatı geçirmenizi diliyorum.”

ODAMIZA KAYDOLUN

Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Yücel Özbaş da konuşmasında, mezun olan öğrencilerin bir kısmının Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Sınavına girip kazanarak, akademik kadroda yerini almak için çabalayacağını; bir kısmının da mesleğini icra etmek için muayene açmak veya polikliniklerde çalışmak isteyeceğini söyleyerek, “İş hayatına girdiğinizde odamıza kayıt yaptırmanızı istiyoruz. Diş Hekimleri Odasının üyesi olup bundan sonra hayatta karşılaşacağınız zorluklarda bizden gelip destek almanızı istiyoruz. Önünüzde çok zorlu bir iş seçimi olacak. Bizler her zaman sizin abiniz, ablanızız. Sizler bizim evlatlarımız kardeşimizsiniz. Karşılaştığınız her zorlukta bize gelmeniz işinizi daha da kolaylaştıracaktır” şeklinde konuştu.

Sağlık Haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAÜN Genç Diş Hekimleri Törenle Mezun Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin