GAZDAŞ’tan Gaziantep’teki Hastanelere Tıbbi Malzeme ve Cihaz Desteği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle ilk etapta çalışanlarını ve müşterilerini korumak amacıyla dünya ve Türkiye çapında alınan sağlık önlemleri çerçevesinde mümkün olan en az kişi ile temasın sağlanması için önlemler alan GAZDAŞ, şimdi de zorlu şartlarda çalışan sağlık çalışanlarını korumak için Gaziantep’teki hastanelere maske ve koruyucu giysi iletiyor. Ayrıca salgından etkilenen vatandaşların tedavilerine yardımcı olmak için hastanelere solunum cihazları gönderiyor.

GAZDAŞ, tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı yürütülen mücadeleye katkı sağlamak için ilk günden itibaren çalışmalara başladı. Çalışanlarını ve müşterilerini korumak amacıyla faaliyet gösterdiği tüm şehirlerde önlemlerini alan GAZDAŞ, sağlık çalışanlarının salgın ile mücadelesinde onlara destek olmak amacıyla, doğal gaz dağıtım hizmeti verdiği Gaziantep ve Kilis’teki hastanelere toplam 25.000 maske, 3.500 koruyucu giysi ve 20 solunum cihazı bağışladı.

Ülkemiz büyük bir dayanışma içerisinde salgın sürecini atlatmaya çalışırken GAZDAŞ’ta bu mücadeleye katkı sağlamak için tüm önlemlerini alıyor ve sağlık çalışanlarına destek olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZDAŞ’tan Gaziantep’teki Hastanelere Tıbbi Malzeme ve Cihaz Desteği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin