GAZİANTEP’İN GURURU SANKO MEZUNLARI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP’İN GURURU SANKO MEZUNLARISanko Holding’in eğitimde çıtayı yükseltmek amacıyla 2001 yılında eğitim dünyasına kazandırdığı Özel Sanko Koleji’nin 2012 yılı mezunları, LYS’de büyük bir başarıya imza attı.

Mezun 63 öğrenciden 7’si devlet üniversitesine olmak üzere 11’i tıp, 2’si diş hekimliği, 4’ü eczacılık, 20’si mühendislik ve mimarlık, 5’i hukuk, 21’i de işletme, iktisat, öğretmenlik ve PDR gibi alanlarda Türkiye’nin önemli üniversitelerinde istedikleri fakülte ve bölümlere yerleşti.

Özel Sanko Koleji Müdürü Savaş Bektaşoğlu, öğrencilerinin başarısının, okullarının ötesinde Gaziantep adına gurur verici bir tablo olduğunu söyledi.

Bektaşoğlu, gelecek eğitim öğretim yılında, Anadolu’da ilk ve tek olan ve son teknoloji ile donatılan Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi ve Sanko Koleji ile başarılarını çok daha ileriye götüreceklerini kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP’İN GURURU SANKO MEZUNLARI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin