GAZİANTEP “GENÇLİK CEMİYETİ” BÜYÜKŞEHİR’DE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP “GENÇLİK CEMİYETİ” BÜYÜKŞEHİR’DE

Gaziantep Gençlik Cemiyeti ve yönetim  Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Asım Güzelbey’i makamında ziyaret etti.

Gaziantep Gençlik Cemiyeti Başkanı Murat Özdemir VE Yönetim Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’i makamında ziyaret etti.

Güzelbey, “Gençlere olan inancımız tam ve sizin gibi gençleri burada görmekten çok mutluyum. Geleceğe ışık tutacak siz gençlersiniz. “Gençlik Cemiyeti” olarak yeni adımlar atan ve değişik projeler öneren siz gençlere her zaman destek olacağız ve bu bizim görevimiz” dedi.

GAZİANTEP “GENÇLİK CEMİYETİ” BÜYÜKŞEHİR’DE

Gaziantep Gençlik Cemiyeti Başkanı Murat Özdemir, “ Başkanımızın bize verdiği destek bizim her zaman şevkimizi artıracak ve daha verimli hale geleceğiz. Sizlerin bizi desteklemesi bizim için önemlidir. Bize olan inancınızı ve güveninizi boşa çıkarmayacağız. Her adımda yanımızda olduğunuz için sonsuz teşekkür ve minnetlerimi sunarım” dedi.

Ayrıca Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emre KARAKAN, “Gaziantep Gençlik Cemiyeti olarak çok iyi bir ekip oluşturduklarını belirtirken, tüm Gaziantepli genç Arkadaşlarımızı  GOAP (Gaziantep Ortak Akıl Platformu)’nda bulunan dernek binamıza bekliyoruz. 7 gün 24 saat sizlere kapımız açık, Gaziantep için, gençlik için, gelecek için söyleyecek sözü olan, kendini ifade edecek bir platform arayan  tüm gençleri buradan cemiyetimize davet ediyorum” diyerek Genç Gazianteplilere seslendi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP “GENÇLİK CEMİYETİ” BÜYÜKŞEHİR’DE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin