Gaziantep AB Bilgi Merkezinden Avrupa Spor Haftası Etkinliği

featured
Gaziantep AB Bilgi Merkezinden Avrupa Spor Haftası Etkinliği
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep AB Bilgi Merkezinden Avrupa Spor Haftası Etkinliği

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) bünyesinde kurulan ve ülkemizdeki ilk Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi olarak 1996 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Gaziantep AB Bilgi Merkezi, Avrupa Spor Haftası kapsamında çevreyi ve kültürel mirası korurken sağlıklı yaşam konusuna da dikkat çeken “Kültürel Mirasın İzinde Yürüyüş” etkinliği düzenledi.

Gaziantep AB Bilgi Merkezi olarak geçtiğimiz cumartesi günü düzenledikleri etkinlikle farkındalık yaratmaya çalıştıklarını belirten AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Sezin Darvish, “Kültürel Mirasın İzinde Yürüyüş etkinliğini düzenleyerek hem sağlıklı yaşam hem de kültürel mirasların önemine dikkat çekmeyi hedefledik.  Avrupa Spor Haftası kapsamında düzenlediğimiz bu etkinlikte Antik Zeugma sit alanı ve Rumkale çevresinde kültürel yürüyüşler yaptık.  Ne yazık ki hareketsizlik günümüzün en büyük problemi… Avrupa Spor Haftası da Avrupa’daki ve dünyanın dört bir yanındaki insanlara aktif olmanın ve sporun hayatımızdaki rolüne dikkat çekmek için tasarlandı. Bu bakış açısıyla düzenlediğimiz ve oldukça keyifli geçen etkinliğimizi üniversite öğrencileri, aktivistler ve STK temsilcilerinden oluşan toplam 104 kişilik grupla gerçekleştirdik.” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep AB Bilgi Merkezinden Avrupa Spor Haftası Etkinliği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin