Gaziantep Alışveriş Günleri 14 Ekim’de başlıyor

featured
Gaziantep Alışveriş Günleri 14 Ekim'de başlıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Alışveriş Günleri 14 Ekim’de başlıyor

Gaziantep Ticaret Odası organizasyonunda, yüzlerce firmanın katılımıyla büyük indirimlerin yapılacağı geleneksel Gaziantep Alışveriş Günleri 14 Ekim’de start alıyor.

14-22 Ekim tarihleri arasında 9 gün boyunca sürecek 5. Gaziantep Alışveriş Günleri’nde Gaziantepliler, ihtiyaç duyacağı ürün ve hizmetlere en uygun fiyatıyla ulaşma imkânı elde edecek.

Bu yıl 5’incisi düzenlenecek “Gaziantep Alışveriş Günleri” hakkında konuşan GTO Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, amaçlarının Gazianteplileri indirimli ürün ve hizmetlerle buluştururken kent ticaretini de hareketlendirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, “Gaziantep Alışveriş Günleri’nin bu yıl beşincisini düzenliyoruz. Öncelikle bu kampanyanın hayata geçirilmesinde ve geleneksel hale getirilmesinde büyük desteği olan Yönetim Kurulumuza ve Meslek Komite üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Gaziantep ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediğimiz bu etkinlik ile halkımızı uygun fiyatlı ürün ve hizmetlerle buluştururken üyelerimizin satışlarını da artırmasını sağlıyoruz.” dedi.

Etkinlik için 13 Ekim’de Gazi Muhtar Paşa Bulvarında kortej düzenlenecek

9 gün sürecek 5. Gaziantep Alışveriş Günleri’nde tüm işletmelerde özel indirimlerin yapılacağını vurgulayan Başkan Teymur, şöyle devam etti:

“Beşincisini düzenlediğimiz bu etkinlik; GTO çatısı altındaki Meslek Komitelerimizin birlikte geliştirdikleri, tüm sektörleri kapsayan bir çalışma… Gaziantep Alışveriş Günleri’ni düzenlemekteki en temel hedefimiz geçtiğimiz bu zorlu ekonomik süreçte hem satıcının hem de tüketicinin kazanması, ticari hayatımızın canlanması… Gıdadan beyaz eşyaya, tekstilden sağlık sektörüne hemen hemen her sektörden katılım var. Her kesime hitap eden indirimli ürün ve hizmetler var. Ayrıca etkinliğimiz için 13 Ekim Cuma günü saat 16.30’da Gazi Muhtar Paşa Bulvarında Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’in de katılımıyla kortej düzenleyeceğiz. Tüm halkımızı davet ediyoruz. Kampanyaya dâhil olmak isteyen işletmelerimiz, indirimlerin yapıldığı firmaları ve adreslerini görmek isteyen vatandaşlarımız da tüm detaylara www.gto.org.tr adresinden ulaşabilirler.”

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Alışveriş Günleri 14 Ekim’de başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin