Gaziantep Eczacı Odası 60. yıldönümünü kutladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

irfan-demirci8. Bölge Gaziantep Eczacı Odası’nın 60. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği konferans salonunda yapıldı.

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliklere çeşitli illerden  Eczacı Odası Başkanları, Gaziantep Eczacı Odası Başkanı İrfan Demirci, Gaziantep-Kilis Tabipler Odası Başkanı Hamza Ağca, Gaziantep Diş Hekimleri Oda Başkanı Hasan Karabay, çok sayıda eczacı ve doktor katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından açılış konuşmasını yapan Gaziantep Eczacı Odası Başkanı İrfan Demirci 60. Yıl dönümünü kutlayarak katılımcılara teşekkür etti.

eczaci-odasi-baskani

  1. Bölge Gaziantep Eczacı Odası’nın 60. Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri çerçevesinde Uzm. Eczacı Hatice Zuhal Öngen, “Geçmişten günümüze Gaziantep’te Eczacılık ve Gaziantep Eczacı Odası Tarihi” Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serkan Öngel “Küreselleşme ve Gelir Adaletsizliği” konulu sunum yaptı.60. Yıl Anısına Eczacılara Plaket verilmesinin ardından tiyatro oyuncusu Metin Uca “Hakuna Matata” isimli tek kişilik gösterisiyle sahne aldı.

Bir dönem televizyonda sabah haberleri sunan ve sonrasında tek kişilik gösterisi ile tiyatro yapmaya başlayan Metin Uca Gaziantepli Eczacılara keyifli dakikalar yaşattı.

gaziantep-eczaci

eczaci-odasi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Eczacı Odası 60. yıldönümünü kutladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin