Gaziantep FK maçında, Fenerbahçe taraftarına neden çok bilet satıldı?

featured
Gaziantep FK maçında, Fenerbahçe tarafına neden çok bilet satıldı?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep FK maçında, Fenerbahçe taraftarına neden çok bilet satıldı?

Gaziantep FK’nın Fenerbahçe ile oynadığı maçtan sonra Fenerbahçe taraftarına olağandan fazla bilet verilmesi tartışmaları beraberinde getirdi.

Gaziantep FK’nın Fenerbahçe’ye 1-0 yenildiği maç sonrasında Gaziantep FK teknik direktörü Sumidica’nın “ Gaziantep FK’nın, Fenerbahçe’nin parasına ihtiyacı yok” açıklaması yönetime tepki olarak değerlendirildi.

BOŞ KALACAĞINA KULÜBE GELİR GETİREN SATIŞ

İstanbul takımlarıyla oynanan maçlarda genelde kale arkası üst taraf rakip takım seyircilerine verilirken alt tarafın güvenlik nedeniyle boş bırakılmasına rağmen Fenerbahçe maçında kale arkası üst ve alt tarafın tamamının rakip takıma satılması taraftarlar ve Gaziantep FK teknik direktörü Sumidica’nın tepki göstermesine neden oldu.

Boş kalacağına kulübe gelir getirsin şeklinde düşünülerek satışı yapıldığı değerlendirilen bilet satışı hakkında kulüp yetkililerinin açıklama yapması bekleniyor.

SUMUDİCA TEPKİSİNDE HAKLI MI?

Maç sonunda yaptığı açıklamalar ile Türkiye gündemine oturan Sumudica, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın saha zemini ile ilgili açıklamalarına tepki göstermiş, çok fazla Fenerbahçe taraftarına bilet satılmasına da tepki göstererek Gaziantep FK’nın Fenerbahçe’nin parasına ihtiyacı yok söylemi Gaziantep FK yönetimine tepki olarak değerlendirildi.

Fenerbahçe taraftarına satılan yaklaşık 6500 biletin gelirine atıfta bulunan Sumudica’nın açıklamasına yönetimin nasıl bir tepki göstereceği merak konusu oldu.

Daha önce de Gaziantep FK’nın küçük bir artışla kontrat yenileme talebine karşılık “eşimden kulübe vermek için biraz para isteyeceğimi söyledim” dedikten sonra şaka yaptığını dile getirmesine rağmen Gaziantep FK tarafından olaylı şekilde gönderilen Sumudica söylemleri ile yeniden Türkiye gündemine oturdu.

Gaziantep FK maçında, Fenerbahçe taraftarına neden çok bilet satıldı?
Gaziantep FK maçında, Fenerbahçe tarafına neden çok bilet satıldı?

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep FK maçında, Fenerbahçe taraftarına neden çok bilet satıldı?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin