Gaziantep Hentbol Spor Kulübü’nden ASKF’ye ziyaret

featured
Gaziantep Hentbol Spor Kulübü'nden ASKF'ye ziyaret
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Hentbol Spor Kulübü’nden ASKF’ye ziyaret

Gaziantep Hentbol Spor kulübü çiçeği burnunda yeni başkanı Nevin Kılınç,  Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Gaziantep Şube Başkanı Abdülkadir Gözegir ve yönetimini ziyaret etti.

Gaziantep Hentbol Spor kulübü Başkanı Nevin Kılınç, Gözegir’e kulüp hakkında bilgi vererek, yıl içerisinde yapılacak projeleri ve hedeflerini anlattı.

ASKF Başkanı Gözegir, Başkan Kılınç’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hentbol Gaziantep ilimizde 2. Lig’de mücadele eden Gaziantep Hentbol Kadın takımının başında kadın yönetici görmek güzel. Gaziantep Hentbol kulübümüzün bünyesinde spor yapan tüm kız sporcularımıza ve kulüp yöneticilerimize spora katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. ASKF olarak sizlerin her şartta yanınızdayız. Takımızın liginde başarı sağlayarak bir üst lige çıkacağından hiç şüphem yok. Takım oyuncularımıza ve sizlere başarılar diliyorum” diyerek  Kılınç’tan takım hakkında bilgi aldı.

GAZİANTEP HENTBOL KULÜBÜMÜZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Başkan Kılınç, “ASKF başkanımız Abdulkadir beyin bilgisi ve tecrübelerinden faydalanmak isteriz. Amatör kulüplerin sporun kalbi olduğundan yola çıkarak fikir alışverişinde bulunmaktan mutluyuz. İleriki süreçte karşılıklı proje ve çalışma için işbirliği halinde olacağız. Gaziantep Hentbol Kulübü olarak her geçen gün büyüyoruz. Gençlerimize  Hentbolu sevdirmek ve kulübümüze katılımını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Başkanımızın Hentbol spor branşında da büyük yol kateden 2. Lig’de mücadele eden kulübümüze desteğini esirgemeyeceğini biliyorum. Ben Gözegir başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziantep Hentbol Spor Kulübü'nden ASKF'ye ziyaret
Gaziantep Hentbol Spor Kulübü’nden ASKF’ye ziyaret

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Hentbol Spor Kulübü’nden ASKF’ye ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin